Συνάντηση αντιπροσωπείας Αστυνομικών Ενώσεων με τον κ. Κ. Τσιάρα

altΣυνέχεια στις ενημερωτικές συναντήσεις πολιτικών και πολιτειακών παραγόντων  δόθηκε από την κοινή αντιπροσωπεία των Αστυνομικών Ενώσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, το Σάββατο 24/ 09/ 2022 με το βουλευτή του Νομού Καρδίτσας  και Υπουργό Δικαιοσύνης κ. ΤΣΙΑΡΑ Κωνσταντίνο.

Ηκοινή αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον πρόεδρο της Ε.ΑΣ.Υ. Καρδίτσαςκ. ΜΑΚΡΗ Ιωάννη, τον αντιπρόεδρο του ΣΩ.ΣΥ.ΑΣ. Καρδίτσας κ. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ Αθανάσιο, τον οργανωτικό γραμματέα της Ε.ΑΣ.Υ. Καρδίτσαςκ. ΣΟΥΛΙΩΤΗ Βασίλειο και τον ταμία της Ε.ΑΣ.Υ. Καρδίτσας κ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Χαρίλαο,επισκέφτηκε τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. ΤΣΙΑΡΑ Κωνσταντίνο και τον ενημέρωσε μεταξύ άλλων για τη μεγάλη ευκαιρία να διεκδικηθεί δυναμικά η επαναλειτουργία του τοπικού Τμήματος Δόκιμων Αστυφυλάκων  μετά από δέκα (10) ολόκληρα χρόνια, αναλύοντας διεξοδικά τα οφέλη που θα επιφέρει ένα τέτοιο εγχείρημα συνολικά στην τοπική κοινωνία και στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο κ. Υπουργός ανέκαθεν συμπαραστάτης των δίκαιων διεκδικήσεων του Αστυνομικού Συνδικαλιστικού μας κινήματος, μας ενημέρωσε ότι για το δύσκολο εγχείρημα για το οποίο έχει εδώ και καιρό ξεκινήσει να ενημερώνεται και να ασχολείται δυναμικά, θα σταθεί δίπλα μας,όπως ο ίδιος δήλωσε ως αληθινός φίλος, συμπαραστάτης και σύμμαχοςενός ζητήματος που ξεφεύγει από τα στενά πλαίσια του αστυνομικού αιτήματος,καθώς η θετική έκβαση ενός τόσου δύσκολου εγχειρήματος κατατάσσει ξανά την πόλη της Καρδίτσας στο χάρτη των εκπαιδευτικών σχολών και της αστυνομικής εκπαίδευσης, δίνοντας νέα πνοή σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Καρδίτσας, ως μεγαλύτερος θεσμικός εκπρόσωπος του Αστυνομικού προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, συνεχίζει να παρεμβαίνει, να διεκδικεί, να καταθέτει προτάσεις και λύσεις, για ζωτικά ζητήματα που βελτιώνουν τις εργασιακές συνθήκες και τις συνθήκες διαβίωσης τωνσυναδέλφων μας και των συμπολιτών μας στηνπόληπου ζούμε και εργαζόμαστε!