Ειδήσεις

Αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες της Νίκαιας

Την αναστολή των κινητοποιήσεων αποφάσισαν πριν από λίγο οι αγρότες που βρίσκονται στο μπλόκο της Νίκαιας. Οι αγρότες ενημερώθηκαν για τα όσα συνέβησαν χθες στη συνάντηση με τους υπουργούς από τους εκπροσώπους τους και στη συνέχεια αποφάσισαν προσωρινά να αναστείλουν την κινητοποίηση.

Τι προηγήθηκε χθες

Άκαρπη η συνάντηση των αγροτών με το υπουργικό κλιμάκιο
Κανένα αποτέλεσμα όπως λένε οι αγρότες της Νίκαιας, δεν έφερε η σημερινή συνάντηση με τους συναρμόδιους υπουργούς της κυβέρνησης. Όπως μας δήλωσε ο κ. Μπούτας όχι μόνο δεν είχαμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα, αλλά και κάποιες από τις εξαγγελίες που έκανε η κυβέρνηση  το προηγούμενο χρονικό διάστημα τις πήρε πίσω. Ο κ. Μπούτας υπογράμμισε ότι είναι χαρακτηριστικό πως σε ότι αφορά την επιστροφή πετρελαίου για το 2012 οι υπουργοί τους είπαν ότι η επιστροφή θα φτάσει στα 160 εκατομμύρια όπως αρχικά είχε εξαγγελθεί, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα απορροφηθεί το κονδύλι που έχει προϋπολογιστεί για το πετρέλαιο θέρμανσης. Αυτό είναι κοροϊδία είπε ο κ. Μπούτας, ο οποίος απευθυνόμενος στον κ. Στουρνάρα τον ρώτησε γιατί μπορούν και δίνουν φτηνό πετρέλαιο στους εφοπλιστές και ο υπουργός απάντησε «μα γιατί αν δεν τους δώσουμε θα φύγουν τα καράβια από την Ελλάδα». Να σημειώσουμε ότι οι αγρότες αποχώρησαν απογοητευμένοι από τη σύσκεψη και στις 11 π.μ της Τρίτης θα έχουν νέα συνάντηση στο μπλόκο της Νίκαιας για να καθορίσουν τη στάση τους.

 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.37
Δύση: 19.15
Σελήνη
17 ημερών
1821
Επαναστατικά τμήματα εισέρχονται στην Αθήνα και υψώνουν τη Σημαία της Επαναστάσεως.
1919
Το Στρατηγείο Θεσσαλονίκης διατάσσει την I Μεραρχία να μεταφερθεί στη Μικρά Ασία προς κατάληψη της Σμύρνης και της περιοχής της.
1941
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν την Χαλκίδα και εισβάλλουν στην Αττική.
Γερμανοί αλεξιπτωτιστές καταλαμβάνουν τον ισθμό της Κορίνθου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"