Σήμερα η τελική πρόβα στην παραλία του Βόλου στις 9 το βράδυ, για το μεγαλύτερο συρτάκι στον κόσμο στις 31 Αυγούστου το βράδυ, που  διοργανώνεται από την ΕΚΠΟΛ, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Βόλου, των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων, Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας και των Δήμων, Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας. Πρέπει να συμμετέχουν όλοι όσοι έχουν εγγραφεί, προκειμένου να πάρουν τις τελικές θέσεις που θα έχουν κατά την ημέρα της εκδήλωσης:

Όσοι έχουν απομείνει και θέλουν να συμμετέχουν στο συρτάκι μπορούν να εγγραφούν άμεσα: είτε στην ιστοσελίδα http://www.sirtakidancerecordvolos2012.gr, όπου ο καθένας μόνος του συμπληρώνει τα στοιχεία του,. είτε να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους [ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ (email)] και να μας τα δώσουν στις πρόβες ή να τα στείλουν μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: ekpol.magn@yahoo.gr ή ekpol.magn@thessaly.gov.gr. ή να δηλώσουν στο τηλ. 2421352535

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της ΕΚΠΟΛ
Χαλέβας Κων/νος


Πρόβα για το συρτάκι στον Αλμυρό την Τρίτη 28/8/12 στις 8 μ.μ. στο 3ο Δ.Σχ
ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΛΜΥΡΟΥ ΟΤΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 28/8/12 ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΜΥΡΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΡΟΒΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΡΤΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΦΩΤΗ ΣΚΑΜΑΓΚΟΥΛΗ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 08.40
Δύση: 17.58
Πανσέληνος
1868
Μεγάλη καταστροφή του Σώματος Μανιατών υπό τον Δημ. Πετροπουλάκη στις Βρύσες Χανίων από τον τουρκικό στρατό
1940
Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει το Αργυρόκαστρο.
1943
Γερμανοί κατακτητές εισέρχονται στην Μονή του Μεγάλου Σπηλαίου και φονεύουν 13 υπερήλικες μοναχούς, 3 υπηρέτες, ένα προστατευόμενο ορφανό ηλικίας 7 ετών και 5 προσκυνητές.
1944
Το Σύνταγμα Χωροφυλακής Μακρυγιάννη ανθίσταται ηρωικώς και αποκρούει σφοδρή επίθεση των κομμουνιστών ανταρτών.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Οι ναυαγοί 

«Τέσσερις ναυαγοί ηλικίας 20, 40, 50 και 70 ετών βρίσκονται σε ένα νησί και σε απόσταση αναπνοής σε ένα άλλο νησί βρίσκονται ισάριθμα πανέμορφα μοντέλα.
Ο 20άρης λέει: -Γρήγορα να κολυμπήσουμε να πάμε απέναντι στα κορίτσια!
Ο 40άρης του απαντά: -Καλά μην βιάζεσαι και τόσο.
Ο 50άρης προτείνει: -Εγώ λέω να κατασκευάσουμε μία σχεδία
O 70άρης: – Για σταθείτε ρε παιδιά. Γιατί να τα κάνουμε όλα αυτά; Αφού κι από εδώ βλέπουμε!!!»