Τον απερχόμενο και το νέο Διοικητή του Κέντρου Εκπαίδευσης Στρατονομίας Ρούσσου υποδέχθηκε στο Γραφείο του ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Κώστας Παπαλός. Πρόκειται για τον Συνταγματάρχη ΠΖ κ. Νικόλαο Κατσίκα και τον Αντισυνταγματάρχη ΠΖ κ. Ευάγγελο Μητρούτσικο τους οποίους συνόδευε ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Ρούσσου κ. Γιάννης Καραγκούνης. Οι δυο στρατιωτικοί εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την αμέριστη συμπαράσταση των τοπικών φορέων και ιδιαίτερα του Δήμου Καρδίτσας, ο οποίος - όπως είπαν - ανταποκρίνεται πάντα στις προσκλήσεις του Κέντρου και αντιμετωπίζει με θετική διάθεση κάθε αίτημα για βοήθεια, ή επίλυση προβλημάτων.
Από την πλευρά του ο κ. Παπαλός υπογράμμισε την άριστη συνεργασία που είχε ο Δήμος με τον απερχόμενο Διοικητή κ. Κατσίκα, ενώ ευχήθηκε στον κ. Μητρούτσικο καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, εκφράζοντας παράλληλα την διαβεβαίωση ότι ο ίδιος και η Δημοτική Αρχή θα βρίσκονται δίπλα του, συμπαραστάτες στην προσπάθεια για την εύρυθμη λειτουργία του ΚΕΣΝ.
Χαρακτηριστικά ο κ. Παπαλός δήλωσε τα εξής: «Το Κέντρο Εκπαίδευσης Στρατονομίας, όπως και η 60ΜΕ που συστεγάζεται στις εγκαταστάσεις του, αποτελούν όχι μόνο για το Δήμο, αλλά για ολόκληρο το νομό Καρδίτσας καθοριστικοί πυρήνες στήριξης της τοπικής οικονομίας. Η ύπαρξή τους στην περιοχή μας είναι αποτέλεσμα πολυετούς κοινής προσπάθειας των τοπικών φορέων και πολιτικών του Νομού, επομένως είναι υποχρέωση όλων μας, παρά τις γνωστές δημοσιονομικές αντιξοότητες, να τις υποστηρίξουμε με όποιον τρόπο μπορούμε, διασφαλίζοντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την λειτουργία  τους».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 08.40
Δύση: 17.58
Πανσέληνος
1868
Μεγάλη καταστροφή του Σώματος Μανιατών υπό τον Δημ. Πετροπουλάκη στις Βρύσες Χανίων από τον τουρκικό στρατό
1940
Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει το Αργυρόκαστρο.
1943
Γερμανοί κατακτητές εισέρχονται στην Μονή του Μεγάλου Σπηλαίου και φονεύουν 13 υπερήλικες μοναχούς, 3 υπηρέτες, ένα προστατευόμενο ορφανό ηλικίας 7 ετών και 5 προσκυνητές.
1944
Το Σύνταγμα Χωροφυλακής Μακρυγιάννη ανθίσταται ηρωικώς και αποκρούει σφοδρή επίθεση των κομμουνιστών ανταρτών.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Οι ναυαγοί 

«Τέσσερις ναυαγοί ηλικίας 20, 40, 50 και 70 ετών βρίσκονται σε ένα νησί και σε απόσταση αναπνοής σε ένα άλλο νησί βρίσκονται ισάριθμα πανέμορφα μοντέλα.
Ο 20άρης λέει: -Γρήγορα να κολυμπήσουμε να πάμε απέναντι στα κορίτσια!
Ο 40άρης του απαντά: -Καλά μην βιάζεσαι και τόσο.
Ο 50άρης προτείνει: -Εγώ λέω να κατασκευάσουμε μία σχεδία
O 70άρης: – Για σταθείτε ρε παιδιά. Γιατί να τα κάνουμε όλα αυτά; Αφού κι από εδώ βλέπουμε!!!»