Συνελήφθησαν στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, τρεις -3- ημεδαποί (1 άνδρας και 2 γυναίκες) ηλικίας 43, 53 και 22 ετών αντίστοιχα, για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος. Ειδικότερα, οι συλληφθέντες κατελήφθησαν να ηλεκτροδοτούν παράνομα τις οικίες τους, αφού προηγουμένως τοποθέτησαν ηλεκτροφόρους αγωγούς σε στύλο της Δ.Ε.Η., με αποτέλεσμα να προκαλούνται βλάβες και βραχυκυκλώματα στο δίκτυο, να παρακωλύεται η εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης και να καθίσταται αδύνατη η ηλεκτροδότηση των νόμιμων συνδρομητών της.
Η κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος από τους συλληφθέντες υπολογίζεται ότι ελάμβανε χώρα κατά την τελευταία πενταετία, ενώ η συνολική αξία της αφαιρεθείσας ηλεκτρικής ενέργειας ανέρχεται στο ποσό των 12.000 ευρώ κατ’ εκτίμηση εκπροσώπου της Δ.Ε.Η..
Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία για κλοπή και παρακώλυση της λειτουργίας άλλων κοινωφελών εγκαταστάσεων, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 08.40
Δύση: 17.58
Πανσέληνος
1868
Μεγάλη καταστροφή του Σώματος Μανιατών υπό τον Δημ. Πετροπουλάκη στις Βρύσες Χανίων από τον τουρκικό στρατό
1940
Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει το Αργυρόκαστρο.
1943
Γερμανοί κατακτητές εισέρχονται στην Μονή του Μεγάλου Σπηλαίου και φονεύουν 13 υπερήλικες μοναχούς, 3 υπηρέτες, ένα προστατευόμενο ορφανό ηλικίας 7 ετών και 5 προσκυνητές.
1944
Το Σύνταγμα Χωροφυλακής Μακρυγιάννη ανθίσταται ηρωικώς και αποκρούει σφοδρή επίθεση των κομμουνιστών ανταρτών.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Οι ναυαγοί 

«Τέσσερις ναυαγοί ηλικίας 20, 40, 50 και 70 ετών βρίσκονται σε ένα νησί και σε απόσταση αναπνοής σε ένα άλλο νησί βρίσκονται ισάριθμα πανέμορφα μοντέλα.
Ο 20άρης λέει: -Γρήγορα να κολυμπήσουμε να πάμε απέναντι στα κορίτσια!
Ο 40άρης του απαντά: -Καλά μην βιάζεσαι και τόσο.
Ο 50άρης προτείνει: -Εγώ λέω να κατασκευάσουμε μία σχεδία
O 70άρης: – Για σταθείτε ρε παιδιά. Γιατί να τα κάνουμε όλα αυτά; Αφού κι από εδώ βλέπουμε!!!»