Σύσκεψη με θέμα τη στέγαση των 16ου - 24ου Νηπιαγωγείων της Καρδίτσας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 27/8 στο Δημαρχείο, με τη συμμετοχή του Δημάρχου Καρδίτσας κ. Κων. Παπαλού, του Αντιδημάρχου κ. Νικ. Καραγιάννη, της Δ/ντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας κ. Ευφ. Μητσιάδη και εκπροσώπων των Συλλόγων Εκπαιδευτικών και Γονέων και Κηδεμόνων των συστεγαζόμενων νηπιαγωγείων. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το θέμα της στέγασης των εκπαιδευτικών μονάδων, με δεδομένο ότι για τις ανάγκες του έργου ανάπλασης του περιβάλλοντος χώρου του Εσπερινού Γυμνασίου, απομακρύνθηκε η περίφραξη και εκφράζεται ανησυχία από τους γονείς για την ασφάλεια των νηπίων.
Ο Δήμαρχος κ. Κων. Παπαλός διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους της σχολικής κοινότητας ότι ο Δήμος θα αναμένει την πρόταση, στην οποία θα καταλήξουν είτε αυτή αφορά παρεμβάσεις για την ασφάλεια των νηπίων στον υφιστάμενο χώρο είτε ακόμα και την μεταστέγαση των νηπιαγωγείων, σε διαθέσιμους κατάλληλους  χώρους και θα συμβάλει με βάση τις δυνατότητές του, στην υλοποίησή της.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.29
Δύση: 19.04
Σελήνη
10 ημερών
1821
Η αγγλική διοίκηση επιβάλλει στρατιωτικό νόμο σε όλες τις νήσους του Ιονίου.
1912
Η Ελλάς κηρύσσει τον πόλεμο κατά της Τουρκίας και ο Ελληνικός Στρατός διέρχεται την ελληνοτουρκική μεθόριο στη Θεσσαλία.
1944
Ένοπλα τμήματα Καρπαθίων υποχρεώνουν τις γερμανικές και ιταλικές δυνάμεις σε παράδοση.
1951
Το Ελληνικό Εκστρατευτικό Σώμα Κορέας καταλαμβάνει το ύψωμα 313 (Σκοτς) κοντά στον ποταμό Ιμτζίν.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το παιδί και ο κουρέας

Ένα νεαρό αγόρι μπαίνει σε ένα κουρείο και ο κουρέας ψιθυρίζει στον πελάτη: «Αυτό είναι το πιο χαζό παιδί στον κόσμο. Δες». Ο κουρέας τότε βάζει ένα δολάριο στο ένα χέρι και κάτι ψιλά στο άλλο. «Διάλεξε όποιο θες», λέει στο παιδί. Το παιδί παίρνει τα ψιλά και φεύγει. «Τι σου είπα;», λέει ο κουρέας, «το παιδί δεν θα μάθει ποτέ». Αργότερα, ο πελάτης συναντά το παιδί στον δρόμο, να τρώει παγωτό. «Να σε ρωτήσω, νεαρέ, γιατί δεν πήρες το δολάριο;», ρώτησε ο πελάτης. «Τη μέρα που θα πάρω το δολάριο, το παιχνίδι θα τελειώσει», λέει το παιδί.