Συγχαρητήρια, σε όλους τους αποφοίτους του Νομού μας, για το «ευ αγωνίζεσθε» με την συμμετοχή τους στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Εύχομαι σε όσους πέτυχαν το στόχο τους, καλές σπουδές και η επιτυχία να τους συνοδεύει και στο νέο κύκλο της ζωής τους. Σε όσους δεν καρποφόρησε η πρώτη προσπάθεια, εύχομαι να οπλιστούν με επιμονή και να σκέφτονται ότι η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες, που δεν πρέπει να τις αφήνουμε να μας προσπερνούν.
Συγχαίρω επίσης τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, για την δική τους συμμετοχή στην μακροχρόνια προετοιμασία των παιδιών.
Η νεολαία μας, μας έκανε για άλλη μια φορά περήφανους, οι νέοι μας είναι η ελπίδα και η καλύτερη επένδυση της τοπικής μας κοινωνίας και της Πατρίδας μας στο μέλλον. 
Γι’ αυτό έχουμε χρέος όλοι, κυρίως η πολιτεία και οι πολιτικοί, να διαμορφώσουμε έτσι  το περιβάλλον που να μπορούν να αξιοποιήσουν τις γνώσεις και τα προσόντα τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.31
Δύση: 19.01
Σελήνη
12 ημερών
1571
Ναυμαχία της Ναυπάκτου όπου οι ενωμένες χριστιανικές δυνάμεις Ενετών, Ισπανών και Ελλήνων κατατροπώνουν τον τουρκικό στόλο.
1608
Επανάσταση των Κυπρίων κατά των Τούρκων.
1820
Η Φιλική Εταιρεία αποφασίζει να επισπευσθεί η έναρξη της Επαναστάσεως και η κάθοδος του Αλεξάνδρου Υψηλάντη στην Πελοπόννησο.
1824
Δύναμη από 4.000 Τούρκους συγκρούεται με 300 Έλληνες στο Πολύδροσο Φωκίδος.
1833
Καθιέρωση της δραχμής ως εθνικού νομίσματος.
1918
Το Α΄ Σώμα Στρατού απελευθερώνει την Δράμα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το παιδί και ο κουρέας

Ένα νεαρό αγόρι μπαίνει σε ένα κουρείο και ο κουρέας ψιθυρίζει στον πελάτη: «Αυτό είναι το πιο χαζό παιδί στον κόσμο. Δες». Ο κουρέας τότε βάζει ένα δολάριο στο ένα χέρι και κάτι ψιλά στο άλλο. «Διάλεξε όποιο θες», λέει στο παιδί. Το παιδί παίρνει τα ψιλά και φεύγει. «Τι σου είπα;», λέει ο κουρέας, «το παιδί δεν θα μάθει ποτέ». Αργότερα, ο πελάτης συναντά το παιδί στον δρόμο, να τρώει παγωτό. «Να σε ρωτήσω, νεαρέ, γιατί δεν πήρες το δολάριο;», ρώτησε ο πελάτης. «Τη μέρα που θα πάρω το δολάριο, το παιχνίδι θα τελειώσει», λέει το παιδί.