Με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση των βάσεων στις σχολές των ΑΕΙ και των ΤΕΙ, θέλω να συγχαρώ μέσα από την καρδιά μου όλους τους νέους και τις νέες της Καρδίτσας, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας. Εύχομαι σε όλους καλή σταδιοδρομία στο ξεκίνημα της νέας πορείας της ζωής τους. Η επιτυχία τους αποτελεί δικαίωση κοπών και αγωνιών των ίδιων και των οικογενειών τους, σε μία περίοδο ιδιαίτερα επώδυνη για όλους τους Έλληνες, όπου δοκιμάστηκαν και δοκιμάζονται οι ελπίδες και αντοχές όλων μας.
Συγχαρητήρια, ωστόσο, οφείλουμε και σε όσους δεν είχαν θετικά αποτελέσματα. Η προσπάθεια είναι εκείνη που μετράει και αυτή δεν σταματάει ποτέ, καθώς υπάρχει πάντα η δεύτερη ευκαιρία σε κάθε τομέα της ζωής τους, ιδίως όταν πρόκειται για νέους ανθρώπους.
Καλή επιτυχία σε κάθε επόμενο στόχο.

Με τιμή
Κωνσταντίνος Τσιάρας
Υφυπουργός Εξωτερικών

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.21
Δύση: 19.16
Σελήνη
3 ημερών
1833
Οι Τούρκοι απαγχονίζουν 50 Κρήτες επαναστάτες στις Μουρνιές Χανίων.
1901
Οι Βούλγαροι καίνε ζωντανό στη Γευγελή τον Μακεδονομάχο Αγγ. Λέοντα.
1941
Ομαδικές σφαγές στη Δράμα, το Δοξάτου και τις γύρω περιοχές από τις βουλγαρικές δυνάμεις κατοχής.
1952
Το Ελληνικό Εκστρατευτικό Σώμα Κορέας καταλαμβάνει το Μικρό και Μεγάλο Νόρι, ανατολικά του ποταμού Ιμτζίν.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το παιδί και ο κουρέας

Ένα νεαρό αγόρι μπαίνει σε ένα κουρείο και ο κουρέας ψιθυρίζει στον πελάτη: «Αυτό είναι το πιο χαζό παιδί στον κόσμο. Δες». Ο κουρέας τότε βάζει ένα δολάριο στο ένα χέρι και κάτι ψιλά στο άλλο. «Διάλεξε όποιο θες», λέει στο παιδί. Το παιδί παίρνει τα ψιλά και φεύγει. «Τι σου είπα;», λέει ο κουρέας, «το παιδί δεν θα μάθει ποτέ». Αργότερα, ο πελάτης συναντά το παιδί στον δρόμο, να τρώει παγωτό. «Να σε ρωτήσω, νεαρέ, γιατί δεν πήρες το δολάριο;», ρώτησε ο πελάτης. «Τη μέρα που θα πάρω το δολάριο, το παιχνίδι θα τελειώσει», λέει το παιδί.