Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των επιτυχόντων για τις σχολές ΑΕΙ και ΤΕΙ, θα ήθελα να συγχαρώ τους επιτυχόντες υποψηφίους της Καρδίτσας, για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Μπροστά τους ανοίγουν νέοι ορίζοντες της γνώσης και της μόρφωσης, που θα τους φέρουν πιο κοντά στο στόχο της κοινωνικής και επαγγελματικής τους καταξίωσης. Ακόμη συγχαίρω τις οικογένειες τους, που όλο το προηγούμενο διάστημα στάθηκαν δίπλα τους ενώ συγχαρητήρια αξίζουν και στους εκπαιδευτικούς μας, οι οποίοι δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να έχουμε θετικά αποτελέσματα, σε αυτόν τον πολύ κρίσιμο τομέα της εκπαίδευσης.
Τέλος θα ήθελα να στείλω και ένα μήνυμα σε όσους για διάφορους λόγους δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποιο ΑΕΙ ή ΤΕΙ. Οι ευκαιρίες που θα τους δοθούν θα είναι πολλές και σημαντικές και αξίζει να προσπαθήσουν, ώστε να φτάσουν στο στόχο τους.

Βασίλης Τσιάκος
Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.30
Δύση: 19.02
Σελήνη
10 ημερών
1590
Οι Τούρκοι αποκεφαλίζουν τον νεομάρτυρα Μακάριο στην Προύσα.
1825
Ο οπλαρχηγός Αθαν. Σκουρτανιώτης και 45 παλικάρια πυρπολούνται σε εκκλησία στο Μαυρομάτι Θηβών.
1826
Ο Μακρυγιάννης τους τρέπει σε φυγή Τουρκαλβανούς που επιτέθηκαν στην Ακρόπολη.
1907
Τα ανταρτικά σώματα των Οπλαρχηγών Παπαβιέρου και Κατσίγαρη προσβάλλουν το χωριό Παπαδιά Μοριχόβου.
1912
Ο Ελληνικός Στρατός Θεσσαλίας απελευθερώνει την Ελασσόνα και τη Δεσκάτη.
Ο Ελληνικός Στρατός Ηπείρου διέρχεται τον Άραχθο και καταλαμβάνει την τοποθεσία Γριμπόβου.
1941
Οι Βούλγαροι εκτελούν Έλληνες κατοίκους της Δράμας.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το παιδί και ο κουρέας

Ένα νεαρό αγόρι μπαίνει σε ένα κουρείο και ο κουρέας ψιθυρίζει στον πελάτη: «Αυτό είναι το πιο χαζό παιδί στον κόσμο. Δες». Ο κουρέας τότε βάζει ένα δολάριο στο ένα χέρι και κάτι ψιλά στο άλλο. «Διάλεξε όποιο θες», λέει στο παιδί. Το παιδί παίρνει τα ψιλά και φεύγει. «Τι σου είπα;», λέει ο κουρέας, «το παιδί δεν θα μάθει ποτέ». Αργότερα, ο πελάτης συναντά το παιδί στον δρόμο, να τρώει παγωτό. «Να σε ρωτήσω, νεαρέ, γιατί δεν πήρες το δολάριο;», ρώτησε ο πελάτης. «Τη μέρα που θα πάρω το δολάριο, το παιχνίδι θα τελειώσει», λέει το παιδί.