Επικοινωνία του Αντιδημάρχου με τον Πρόεδρο του Εξωραϊστικού Συλλόγου

Ο Δήμος Βόλου, μέσω του Αντιδημάρχου Πολεοδομίας και Ποιότητας Ζωής κ. Νικολάου Μόσχου, παρέδωσε σήμερα το πρωί το πλήρες κείμενο της πρότασης του Δημάρχου προς τον Υπουργό ΠΕΚΑ, τον Αναπληρωτή ΠΕΚΑ και τους Βουλευτές του Νομού, για την τροποποίηση του Νόμου, που θα ανακουφίσει ακόμη περισσότερο τους ιδιοκτήτες της συνοικίας Αγ. Παρασκευής από την εισφορά σε γή και χρήμα. Ο κ. Μόσχος μίλησε με τον Πρόεδρο του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Κούτσουρο και του εξήγησε το σκεπτικό του Δήμου και τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν από εδώ και στο εξής. Επίσης, ο Αντιδήμαρχος διευκρίνισε ότι λόγω της σημερινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, σε συνδυασμό με την κρίσιμη συνεδρίαση της Π.Ε.Δ. στη Λάρισα στις 18:30, για τα οικονομικά των Δήμων, η Δημοτική Αρχή δεν θα εκπροσωπηθεί στη συνέλευση των κατοίκων, που έχει συγκαλέσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος. Εξάλλου, όπως  σημειώνει ο κ. Μόσχος, όλα τα ερωτήματα που έθεσε ο Σύλλογος με έγγραφο του, απαντώνται με το κείμενο – πρόταση Νόμου με συγκεκριμένο, σαφή και ξεκάθαρο τρόπο, όπως εξάλλου επιθυμούσε και ο ίδιος ο Σύλλογος.
«Σε κάθε περίπτωση η προσπάθεια αντιμετώπισης του σύνθετου προβλήματος, περνάει μέσα και από την ενεργοποίηση του Βουλευτών του Νομού μας, οι οποίοι είμαστε βέβαιοι ότι θα προωθήσουν για ψήφιση την συγκεκριμένη τροποποίηση. Εξάλλου, με τη Διοίκηση του Συλλόγου και ειδικά με τον Πρόεδρο του, είμαστε σε συνεχή και ανοικτή επαφή για όλα τα θέματα που αφορούν το θέμα αυτό», καταλήγει ο κ. Μόσχος.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.31
Δύση: 19.01
Σελήνη
12 ημερών
1571
Ναυμαχία της Ναυπάκτου όπου οι ενωμένες χριστιανικές δυνάμεις Ενετών, Ισπανών και Ελλήνων κατατροπώνουν τον τουρκικό στόλο.
1608
Επανάσταση των Κυπρίων κατά των Τούρκων.
1820
Η Φιλική Εταιρεία αποφασίζει να επισπευσθεί η έναρξη της Επαναστάσεως και η κάθοδος του Αλεξάνδρου Υψηλάντη στην Πελοπόννησο.
1824
Δύναμη από 4.000 Τούρκους συγκρούεται με 300 Έλληνες στο Πολύδροσο Φωκίδος.
1833
Καθιέρωση της δραχμής ως εθνικού νομίσματος.
1918
Το Α΄ Σώμα Στρατού απελευθερώνει την Δράμα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το παιδί και ο κουρέας

Ένα νεαρό αγόρι μπαίνει σε ένα κουρείο και ο κουρέας ψιθυρίζει στον πελάτη: «Αυτό είναι το πιο χαζό παιδί στον κόσμο. Δες». Ο κουρέας τότε βάζει ένα δολάριο στο ένα χέρι και κάτι ψιλά στο άλλο. «Διάλεξε όποιο θες», λέει στο παιδί. Το παιδί παίρνει τα ψιλά και φεύγει. «Τι σου είπα;», λέει ο κουρέας, «το παιδί δεν θα μάθει ποτέ». Αργότερα, ο πελάτης συναντά το παιδί στον δρόμο, να τρώει παγωτό. «Να σε ρωτήσω, νεαρέ, γιατί δεν πήρες το δολάριο;», ρώτησε ο πελάτης. «Τη μέρα που θα πάρω το δολάριο, το παιχνίδι θα τελειώσει», λέει το παιδί.