Επικοινωνία του Αντιδημάρχου με τον Πρόεδρο του Εξωραϊστικού Συλλόγου

Ο Δήμος Βόλου, μέσω του Αντιδημάρχου Πολεοδομίας και Ποιότητας Ζωής κ. Νικολάου Μόσχου, παρέδωσε σήμερα το πρωί το πλήρες κείμενο της πρότασης του Δημάρχου προς τον Υπουργό ΠΕΚΑ, τον Αναπληρωτή ΠΕΚΑ και τους Βουλευτές του Νομού, για την τροποποίηση του Νόμου, που θα ανακουφίσει ακόμη περισσότερο τους ιδιοκτήτες της συνοικίας Αγ. Παρασκευής από την εισφορά σε γή και χρήμα. Ο κ. Μόσχος μίλησε με τον Πρόεδρο του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Κούτσουρο και του εξήγησε το σκεπτικό του Δήμου και τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν από εδώ και στο εξής. Επίσης, ο Αντιδήμαρχος διευκρίνισε ότι λόγω της σημερινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, σε συνδυασμό με την κρίσιμη συνεδρίαση της Π.Ε.Δ. στη Λάρισα στις 18:30, για τα οικονομικά των Δήμων, η Δημοτική Αρχή δεν θα εκπροσωπηθεί στη συνέλευση των κατοίκων, που έχει συγκαλέσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος. Εξάλλου, όπως  σημειώνει ο κ. Μόσχος, όλα τα ερωτήματα που έθεσε ο Σύλλογος με έγγραφο του, απαντώνται με το κείμενο – πρόταση Νόμου με συγκεκριμένο, σαφή και ξεκάθαρο τρόπο, όπως εξάλλου επιθυμούσε και ο ίδιος ο Σύλλογος.
«Σε κάθε περίπτωση η προσπάθεια αντιμετώπισης του σύνθετου προβλήματος, περνάει μέσα και από την ενεργοποίηση του Βουλευτών του Νομού μας, οι οποίοι είμαστε βέβαιοι ότι θα προωθήσουν για ψήφιση την συγκεκριμένη τροποποίηση. Εξάλλου, με τη Διοίκηση του Συλλόγου και ειδικά με τον Πρόεδρο του, είμαστε σε συνεχή και ανοικτή επαφή για όλα τα θέματα που αφορούν το θέμα αυτό», καταλήγει ο κ. Μόσχος.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.41
Δύση: 16.58
Σελήνη
28 ημερών
536
Ο Στρατηγός του Βυζαντίου Βελισσάριος, μετά την νίκη του επί των Οστρογότθων του Θεοδωρίχου, εισέρχεται θριαμβευτής στην Ρώμη.
1832
Η Σάμος αναγνωρίζεται από τον σουλτάνο Μαχμούτ Β΄ ως αυτόνομη ηγεμονία, υποτελής στην Τουρκία.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"