Σήμερα η πρόβα στον Αλμυρό την Τετάρτη στο πανθεσσαλικό στάδιο

Αύριο Τετάρτη 29 Αυγούστου στις 8 το βράδυ στο πανθεσσαλικό στάδιο η τελική πρόβα, για το μεγαλύτερο συρτάκι στον κόσμο στις 31 Αυγούστου το βράδυ που διοργανώνει η ΕΚΠΟΛ υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Βόλου, των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων, Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας και των Δήμων, Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας. Πρέπει να συμμετέχουν όλοι όσοι έχουν εγγραφεί ή θέλουν να εγγραφούν, προκειμένου να πάρουν τις τελικές θέσεις που θα έχουν κατά την ημέρα της εκδήλωσης.
Ο Πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ Κώστας Χαλέβας δήλωσε ότι θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι οι συμμετέχοντες δεν πληρώνουν καμία συμμετοχή και ότι δεν υπάρχει χρηματικό έπαθλο από την επιτροπή Γκίνες για κανέναν. Αυτό που θα αποκομίσουμε είναι η παγκόσμια προβολή και δημοσιότητα της Θεσσαλίας και της Ελλάδας γενικότερα. Όλοι συμβάλουν αφιλοκερδώς και θέλω να τους ευχαριστήσω για την υπομονή που έχουν υποδείξει μέχρι σήμερα. Ευελπιστούμε ότι τελικά θα ευαισθητοποιηθεί και το επιχειρηματικό επιμελητήριο και να συμβάλλει στην επιτυχία του εγχειρήματος για το καλό των επιχειρήσεων της περιοχής μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν την εκδήλωση και ιδιαίτερα την Ελληνική ζυθοποιία Μύθος, τα καφέ Haagen Dazs, Pleasures, Drops και Pale τα καταστήματα Μπαλόνι Μπαλόνι, Sephora και Public, τις πιτσαρίες Casa  di pizza, Toronto και  Evelin, τα ξενοδοχεία Χenia, Park, Volos Palace, Κυψέλη και Φίλιππος, τα κρασιά Δήμητρα και Αποστολάκη, την ΕΨΑ, την ποτοεμπορική Βελεστίνου, τα νερά Δίρφυς και πηγή Ολύμπου, το οβελιστήριο «ο χοντρός» και το ΚΤΕΛ Μαγνησίας.

Πρόβα για το συρτάκι στον Αλμυρό
Τρίτη 28/8/12 στις 8 μ.μ. στο 3ο Δ.Σχ
ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΛΜΥΡΟΥ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 28/8/12 ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΜΥΡΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΡΟΒΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΡΤΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΦΩΤΗ ΣΚΑΜΑΓΚΟΥΛΗ

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της ΕΚΠΟΛ
Χαλέβας Κων/νος

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.21
Δύση: 19.16
Σελήνη
3 ημερών
1833
Οι Τούρκοι απαγχονίζουν 50 Κρήτες επαναστάτες στις Μουρνιές Χανίων.
1901
Οι Βούλγαροι καίνε ζωντανό στη Γευγελή τον Μακεδονομάχο Αγγ. Λέοντα.
1941
Ομαδικές σφαγές στη Δράμα, το Δοξάτου και τις γύρω περιοχές από τις βουλγαρικές δυνάμεις κατοχής.
1952
Το Ελληνικό Εκστρατευτικό Σώμα Κορέας καταλαμβάνει το Μικρό και Μεγάλο Νόρι, ανατολικά του ποταμού Ιμτζίν.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το παιδί και ο κουρέας

Ένα νεαρό αγόρι μπαίνει σε ένα κουρείο και ο κουρέας ψιθυρίζει στον πελάτη: «Αυτό είναι το πιο χαζό παιδί στον κόσμο. Δες». Ο κουρέας τότε βάζει ένα δολάριο στο ένα χέρι και κάτι ψιλά στο άλλο. «Διάλεξε όποιο θες», λέει στο παιδί. Το παιδί παίρνει τα ψιλά και φεύγει. «Τι σου είπα;», λέει ο κουρέας, «το παιδί δεν θα μάθει ποτέ». Αργότερα, ο πελάτης συναντά το παιδί στον δρόμο, να τρώει παγωτό. «Να σε ρωτήσω, νεαρέ, γιατί δεν πήρες το δολάριο;», ρώτησε ο πελάτης. «Τη μέρα που θα πάρω το δολάριο, το παιχνίδι θα τελειώσει», λέει το παιδί.