Και τρεις νέες συνδέσεις στο πρόγραμμα πτήσεων

Διατηρούνται οι πτήσεις της Air Berlin προς το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου όπως αναφέρει σε επιστολή της η υποδιευθύντρια της εταιρείας κα Nicola Gregor. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή της: «Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας σας επιβεβαιώνω και εγγράφως ότι η Air Berlin διατηρεί τις πτήσεις της προς το Βόλο. Έτσι και τον επόμενο χρόνο θα πραγματοποιούνται πτήσεις κάθε Δευτέρα και Παρασκευή. Σύμφωνα με το θερινό πρόγραμμα του 2013 οι πτήσεις, για οργανωτικούς λόγους, δεν θα πραγματοποιούνται μέσω Νυρεμβέργης αλλά μέσω Βιέννης, με απευθείας συνδέσεις από τα αεροδρόμια Βερολίνου (BER), Ντύσελντορφ (DUS), Φραγκφούρτης (FRAΝ), Αμβούργου (HAM), Ανοβέρου (HAJ), Μονάχου (MUC), Νυρεμβέργης (NUE), Ζυρίχης (ZRH)».
Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός ανέφερε απ’ την πλευρά του ότι αποτελεί επιτυχία το γεγονός ότι στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία όπου αεροπορικές εταιρείες είτε συγχωνεύονται είτε σταματάνε τις πτήσεις τους σε ορισμένους προορισμούς η Air Berlin όχι μόνο διατηρεί τις πτήσεις της προς το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου αλλά προσθέτει και τρείς νέες συνδέσεις στο πρόγραμμα πτήσεων, τη Φρανκφούρτη, τη Ζυρίχη και το Μόναχο. Έτσι το αεροδρόμιο ενδυναμώνεται στηρίζοντας το τουριστικό προϊόν της χώρας μας και της Θεσσαλίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 08.40
Δύση: 17.58
Πανσέληνος
1868
Μεγάλη καταστροφή του Σώματος Μανιατών υπό τον Δημ. Πετροπουλάκη στις Βρύσες Χανίων από τον τουρκικό στρατό
1940
Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει το Αργυρόκαστρο.
1943
Γερμανοί κατακτητές εισέρχονται στην Μονή του Μεγάλου Σπηλαίου και φονεύουν 13 υπερήλικες μοναχούς, 3 υπηρέτες, ένα προστατευόμενο ορφανό ηλικίας 7 ετών και 5 προσκυνητές.
1944
Το Σύνταγμα Χωροφυλακής Μακρυγιάννη ανθίσταται ηρωικώς και αποκρούει σφοδρή επίθεση των κομμουνιστών ανταρτών.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Οι ναυαγοί 

«Τέσσερις ναυαγοί ηλικίας 20, 40, 50 και 70 ετών βρίσκονται σε ένα νησί και σε απόσταση αναπνοής σε ένα άλλο νησί βρίσκονται ισάριθμα πανέμορφα μοντέλα.
Ο 20άρης λέει: -Γρήγορα να κολυμπήσουμε να πάμε απέναντι στα κορίτσια!
Ο 40άρης του απαντά: -Καλά μην βιάζεσαι και τόσο.
Ο 50άρης προτείνει: -Εγώ λέω να κατασκευάσουμε μία σχεδία
O 70άρης: – Για σταθείτε ρε παιδιά. Γιατί να τα κάνουμε όλα αυτά; Αφού κι από εδώ βλέπουμε!!!»