Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Τιτάνεια 2012" πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Παρασκευής, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Παλαμά, εκδήλωση στην οποία βραβεύτηκαν οι μαθητές των λυκείων του δήμου (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Παλαμά, ΓΕΛ Προαστίου και Λ.Τ. Ιτέας) που πέτυχαν την είσοδό τους σε πανεπιστημιακές σχολές και ΤΕΙ. Στους επιτυχόντες δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα, που συνοδεύτηκαν από τις θερμότερες ευχές όλων των παρευρισκόμενων για επιτυχείς σπουδές, για απόκτηση των απαραίτητων γνώσεων στον τομέα των σπουδών που επέλεξαν, για να έχουν ένα καλό εργασιακό μέλλον και μια πετυχημένη καριέρα.
Τα συγχαρητήρια και τις ευχές προς τους επιτυχόντες έδωσαν με χαιρετισμό που απηύθυναν στην εκδήλωση ο δήμαρχος Παλαμά, κ. Κων. Πατσιαλής, ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υφυπουργός Παιδείας κ. Σπύρος Ταλιαδούρος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Ιωσήφ Χρουμπ και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΑΠ κ. Απ. Τσερέπης.
Παρόντες ήταν επίσης, ο αιδεσιμότατος π. Χαράλαμπος, αντιδήμαρχοι, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Παλαμά, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, οι διευθυντές και εκπαιδευτικοί των σχολικών μονάδων του δήμου και φυσικά πολλοί γονείς των βραβευθέντων…
Να θυμίσουμε ότι συνολικά οι επιτυχόντες από τα λύκεια του δήμου Παλαμά ανέρχονται στους 98, εκ των οποίων οι 60 είναι απόφοιτοι του ΓΕΛ Παλαμά, οι 19 απόφοιτοι του ΓΕΛ Προαστίου, οι 12 απόφοιτοι των Λυκειακών Τάξεων του γυμνασίου Ιτέας και οι 7 απόφοιτοι του ΕΠΑΛ Παλαμά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 08.40
Δύση: 17.58
Πανσέληνος
1868
Μεγάλη καταστροφή του Σώματος Μανιατών υπό τον Δημ. Πετροπουλάκη στις Βρύσες Χανίων από τον τουρκικό στρατό
1940
Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει το Αργυρόκαστρο.
1943
Γερμανοί κατακτητές εισέρχονται στην Μονή του Μεγάλου Σπηλαίου και φονεύουν 13 υπερήλικες μοναχούς, 3 υπηρέτες, ένα προστατευόμενο ορφανό ηλικίας 7 ετών και 5 προσκυνητές.
1944
Το Σύνταγμα Χωροφυλακής Μακρυγιάννη ανθίσταται ηρωικώς και αποκρούει σφοδρή επίθεση των κομμουνιστών ανταρτών.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Οι ναυαγοί 

«Τέσσερις ναυαγοί ηλικίας 20, 40, 50 και 70 ετών βρίσκονται σε ένα νησί και σε απόσταση αναπνοής σε ένα άλλο νησί βρίσκονται ισάριθμα πανέμορφα μοντέλα.
Ο 20άρης λέει: -Γρήγορα να κολυμπήσουμε να πάμε απέναντι στα κορίτσια!
Ο 40άρης του απαντά: -Καλά μην βιάζεσαι και τόσο.
Ο 50άρης προτείνει: -Εγώ λέω να κατασκευάσουμε μία σχεδία
O 70άρης: – Για σταθείτε ρε παιδιά. Γιατί να τα κάνουμε όλα αυτά; Αφού κι από εδώ βλέπουμε!!!»