altΓια το επίδικο των εκλογών της 7ης Ιουλίου, τις διαφορές του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ και την επόμενη μέρα των εκλογών μίλησε χθες στο Ράδιο Παλμός και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μπανάτσα η υποψήφια Βουλευτής Καρδίτσας με τον ΣΥΡΙΖΑ κ. Παναγιώτα Βράντζα.
«Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια και την επιτροπεία και τώρα πρέπει να δημιουργήσουμε τις υποδομές και να κάνουμε τις κατάλληλες θεσμικές παρεμβάσεις ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε μια διαφορετική ανάπτυξη για τον τόπο μας.

Στα τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έγιναν προσπάθειες, παρά τους περιορισμούς να ανακουφιστούν πολλές χιλιάδες συμπολίτες μας που ζούσαν κάτω από το όριο της φτώχιας. Ταυτόχρονα έγινε προσπάθεια να  ανακουφιστεί η μεσαία τάξη, η οποία επιβαρύνθηκε. Δρομολογείται η μείωση των φορολογικών συντελεστών, οι ασφαλιστικοί συντελεστές έχουν ήδη μειωθεί και θα μειωθούν  περαιτέρω. Όλο αυτό θα συνδυαστεί με τις αυξημένες θέσεις εργασίας, οι οποίες θα έρθουν με υποδομές και όχι με αλλαγή της κυβέρνησης», ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Βράντζα σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να δημιουργήσει ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον για τους Έλληνες πολίτες σε σχέση με ότι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.
Συνεχίζοντας η υποψήφια Βουλευτής επισήμανε πως η ανάπτυξη της χώρας θα επιτευχθεί  μέσα από τη δημιουργία υποδομών, θεσμικών παρεμβάσεων και τη χρηστή αξιοποίηση του δημόσιου χρήματος και των χρηματοδοτικών εργαλείων της ΕΕ, ενώ κρίνοντας το σύνολο της εμφάνισης του πρωθυπουργού και συνολικά της κυβέρνησης το χαρακτήρισε θετικό και τόνισε πως δείχνει το διαφορετικό που έχει να δώσει η αριστερά. Ωστόσο, όπως σημείωσε, έγιναν λάθη και παραλείψεις, τα οποία στοίχισαν στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές και στην ελληνική κοινωνία καθημερινά. «Το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών έδειξε ότι ο κόσμος είναι κουρασμένος και είχε πολύ μεγαλύτερες προσδοκίες από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, παρά τα όσα θετικά κατάφερε. Μιλώντας με τον κόσμο αντιλαμβανόμαστε ότι καταλαβαίνει ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έκανε προσπάθειες, οι οποίες ενδεχομένως δεν έφτασαν στο αποτέλεσμα που θα έπρεπε, αλλά ότι γίνεται μια σοβαρή και υπεύθυνη προσπάθεια, η οποία μπορεί να φέρει αποτέλεσμα μόνο αν έχουμε δίπλα μας ως σύμμαχο τον ελληνικό λαό», ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Βράντζα.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.14
Δύση: 20.53
Σελήνη
18 ημερών
1054
Οριστικοποιείται το Σχίσμα μεταξύ της Ορθοδόξου και της παπικής εκκλησίας.
1715
Οι Τούρκοι καταλαμβάνουν το Ναύπλιο από τους Ενετούς.
1792
Ο Λάμπρος Τζαβέλας και άλλοι 16 Σουλιώτες πέφτουν ηρωικά, ενώ αμύνονται στα στενά της Κιάφας κατά των Τούρκων.
1822
Αποτυχία των Τούρκων να καταλάβουν το Βασιλάδι.
1827
Ο Βρετανός ναύαρχος Κόχραν και ο φιλέλλην Τόμας καταναυμαχούν στην Γλαρέντζα Ζακύνθου 4 αιγυπτιακά πολεμικά.
1828
Πεθαίνει ο Αλέξανδρος Υψηλάντης, Γενικός Αρχηγός της Φιλικής Εταιρείας, στις φυλακές της Βιέννης.
1903
Το βουλγαρικό κομιτάτο εκδηλώνει επανάσταση με επίκεντρο τη Δυτ. Μακεδονία.
1974
Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις ενεργούν απόβαση στην Κύπρο.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ο παντρεμένος

Ένας παντρεμένος πλησιάζει μια γυναικάρα στο super market και της λέει: «Έχω χάσει τη γυναίκα μου στους διαδρόμους. Σας πειράζει να μιλήσουμε για λίγο;».

Εκείνη τον ρωτάει: «Δε θα ήταν προτιμότερο να ψάξεις να τη βρεις απ' το να μιλάς μαζί μου;»

Και της απαντά ο παντρεμένος: «Μα δε θα χρειαστεί, κάθε φορά που μιλάω με όμορφη γυναίκα, η γυναίκα μου εμφανίζεται απ' το πουθενά!».