altΕκλογές για την ανάδειξη νέων οργάνων της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Θεσσαλίας, για τη δημοτική περίοδο 2024-2028, πραγματοποιήθηκαν χθες Πέμπτη 08/02 στην αίθουσα της ΔΕΥΑΛ.
Ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Θεοφάνης Στάθης εξελέγη στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΕΔ Θεσσαλίας, για δεύτερη συνεχόμενη θητεία και έθεσε νέους στόχους για τη νέα δημοτική περίοδο.

«Ευχαριστώ τους συναδέλφους Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους που με ψήφισαν και με εξέλεξαν να τους εκπροσωπήσω ξανά, για δεύτερη θητεία στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΕΔ Θεσσαλίας. Θα αγωνιστώ για να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους και θα παλέψω και από αυτή την θέση ευθύνης για τους δημότες και για τους δήμους μας. Θα πρέπει να απαντήσουμε στα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν την Αυτοδιοίκηση σε όλα τα επίπεδα.
Με συγκεκριμένους στόχους και πολλή δουλειά, θα ενισχύσουμε τη γενικότερη ανάπτυξη της Αυτοδιοίκησης».
 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.12
Δύση: 18.33
Σελήνη
25 ημερών
1690
Έλληνες και Ενετοί απελευθερώνουν από τους Τούρκους τον Αυλώνα της Βορείου Ηπείρου.
1834
Η Αθήνα ονομάζεται πρωτεύουσα του Εληνικού Κράτους.
1906
Αποβιβάζεται στη Σούδα ο πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδος Αλ. Ζαΐμης, ως δεύτερος Ύπατος Αρμοστής της Κρήτης.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!