Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμόθεος, την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024, εδέχθη στο Επισκοπείο τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Καρδίτσης Ταξίαρχο κ. Στέλιο Μπιλιάλη, στην πρώτη του εθιμοτυπική επίσκεψη.
Ο νέος Διευθυντής της Αστυνομικής Διευθύνσεως ζήτησε την ευλογία και την ευχή του Σεβασμιωτάτου, καθώς ξεκινά την θητεία του, με την ιδιότητα αυτή.
Ο Σεβασμιώτατος, από την πλευρά του, ευχήθηκε κάθε ενίσχυση από Θεού, στο πολυεύθυνο έργο του. Ως ευλογία προσέφερε στον κ. Ταξίαρχο μια εικόνα του πολιούχου και προστάτου της Ιεράς μας Μητροπόλεως Ιερομάρτυρος Σεραφείμ.
.
|
![]() |
||||||||||
![]() |
![]() |
Το αεροδρόμιο
Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη: – Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο; – Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης. Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο: – Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο! |
|
Γιατί θέλουμε η πένα μας να γράφει την αλήθεια.
Η δημόσια ενημέρωση είναι καθήκον ενός δημοσιογράφου. Η ομάδα μας έχει ως σκοπό τον ελεύθερο λόγο άνευ κινήτρων. Η πένα μας έχει όνομα!