Ειδικότερα, συζητήθηκε ο προγραμματισμός της Γιορτής Φέτας το 2014, στην Ελασσόνα, η οποία αποτελεί κτηνοτροφικό κέντρο και πρωταγωνιστεί στην τυροκομική παραγωγή σε πανελλαδικό επίπεδο.
Επιπλέον, σε συνέχεια της πιστοποίησης ΠΟΠ για το αρνάκι και το κατσικάκι Ελασσόνας, συμφωνήθηκε, μετά και από πρόταση του προέδρου των Σφαγείων Ολύμπου κ. Καϊμακάμη, να πραγματοποιηθεί ημερίδα του ΥπΑΑΤ και του ΕΛΓΟ-Δήμητρα στο Δήμο Ελασσόνας, προκειμένου να παρουσιαστούν και να αναλυθούν οι προοπτικές αξιοποίησης αυτής της πιστοποίησης.
Τέλος, συζητήθηκαν οι αναπτυξιακές δυνατότητες που ανοίγονται μετά την έγκριση του επενδυτικού σχεδίου για το νέο τυροκομείο του Συνεταιρισμού «Βοσκός» στο πλαίσιο του μέτρου 1.2.3 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013, καθώς θα αξιοποιηθεί αποτελεσματικότερα, μέσω της μεταποιητικής δραστηριότητας και της καθετοποίησης της παραγωγής, το ποιοτικό γάλα των ορεινών κτηνοτρόφων της περιοχής.
|
![]() |
||||||||||||
![]() |
![]() |
Η μύγα!
Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα. Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό: - "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;" Κι ο δεύτερος: - "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!" |
|
Ο χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών του Δικτυακού μας τόπου οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις παροχής υπηρεσιών που ακολουθούν πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών
Περισσότερα