"Κάτω από την πίεση των μπλόκων και της κλιμάκωσης των τελευταίων ημερών σε πανελλαδικό συντονισμό, η κυβέρνηση, τελικά, δέχτηκε συνάντηση με την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων σε επίπεδο κυβερνητικού κλιμακίου, αποτελούμενου από τους Στ. Αραχωβίτη, υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Κατερίνα Παπανάτσιου, υφυπουργό Οικονομικών, Σωκ. Φάμελλο, αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος και Τάσο Πετρόπουλο, υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης, για την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου, στις 6:30 μμ, στην Αθήνα.

Στο πλαίσιο της "εξόδου από τα μνημόνια" και της "ανάκαμψης της οικονομίας", τα οποία επικαλούμενη η κυβέρνηση ψήφισε στον κρατικό προϋπολογισμό του 2019 κονδύλι 1,1 δισ. ευρώ για αφορολόγητο πετρέλαιο, ή για επιστροφή φόρου καυσίμων σε μερικές δεκάδες εφοπλιστές, βιομηχάνους, ξενοδόχους, ιδιωτικές κλινικές, αεροπορικές εταιρίες, την καλούμε να δείξει την ίδια ευαισθησία και να δώσει ουσιαστικές λύσεις στα αιτήματα επιβίωσης εκατοντάδων χιλιάδων αγροτών και κτηνοτρόφων."


Τροποποίηση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε., λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων
Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με νεότερη απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, από σήμερα Τρίτη (12-02-2019) και ώρα 18.30 και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που αφορούν όλα τα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία, στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε., λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων, τροποποιούνται ως ακολούθως:

Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
•Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί του Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, θα εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Νίκαιας (χ/θ 348+106) προς την Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης και μέσω της οδού Βόλου και της Π.Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου θα εισέρχονται στον Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Πλατυκάμπου (χ/θ 352+918)

Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς ΑΘΗΝΑ:
•Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί του Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Πλατυκάμπου (χ/θ 352+918 του Α.Θ.Ε.) και μέσω της Π.Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου θα εισέρχονται στον Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Βελεστίνου (χ/θ 314+020). 

Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί της Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση προς Αθήνα, στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου Νίκαιας θα αναστρέφονται μέσω της αερογέφυρας και μέσω της Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης και ακολούθως της Π.Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου θα εισέρχονται στον Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Κιλελέρ (χ/θ 331+686 του Α.Θ.Ε.)

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.46
Δύση: 19.09
Σελήνη
11 ημερών
1453
Τουρκικές θηριωδίες κατά των Ελλήνων στην Πριγκηπόνησσο.
1819
Οι κάτοικοι της Πάργας αναγκάζονται από τον Αλή Πασά να εκπατριστούν στην Κέρκυρα και στα άλλα νησιά του Ιονίου.
1825
Ο τουρκικός στόλος του Χαλήλ Μπέη αποβιβάζει στρατό στην Μεθώνη.
1878
Οι Θεσσαλοί επαναστάτες, υπό τους Γαρενή, Μπασδέκη και Κασοβέτη νικούν τους Τούρκους στην Μακρυνίτσα.
1897
Μάχη στο Μουζάκι Θεσσαλίας.
1941
Αρχίζει η εισβολή των Βουλγάρων στην Μακεδονία.
Ο Ελληνικός Στρατός εκκενώνει το Δέλβινο και τους Αγ. Σαράντα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"