Τέσσερα νέα μοντέλα που θα μας απασχολήσουν στο κοντινό μέλλον

altΑυξητικές τάσεις για το νέο Hyundai i10

Το μικρότερο μοντέλο των Κορεατών προετοιμάζει τη νέα γενιά του με φόντο τον ευρωπαϊκό Βορρά, αφήνοντας να διαφανούν ορισμένα από τα χαρακτηριστικά που θα συνοδεύσουν το νέο μοντέλο, το οποίο αναμένεται στις αρχές του 2020 με σημαντικές αλλαγές. Η σημαντικότερη αναμένεται να είναι η αισθητή αύξηση του μεταξονίου σε σχέση με την σημερινή εκδοχή του προς όφελος της ευρυχωρίας του εσωτερικού του.

Παράλληλα, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η εναρμόνιση του εξοπλισμού με τις σύγχρονες απαιτήσεις συνδεσιμότητας και gadgets. Στο μέτωπο των κινητήρων, εκτός των δεδομένων βελτιώσεων για περισσότερη αποδοτικότητα αλλά και ισχύ στους κινητήρες 1,0 και 1,2 λίτρων με τους οποίους προσφέρεται, το i10 αναμένεται να υποδεχθεί στην γκάμα του και ένα νέο turbo τρικύλινδρου κινητήρα 1,0 λίτρου, η ισχύς του οποίου θα φθάνει έως τους 100 ίππους.

Audi Α1 Αllroad
H δεύτερη γενιά του supermini της Audi θα υποδεχθεί στις τάξεις της, για πρώτη φορά, μια εμπνευσμένη από τον κόσμο των crossover έκδοση με τα διακριτικά Allroad και ό,τι αυτά συνεπάγονται στο σύμπαν της Audi. Το αποκλειστικά πεντάθυρο πλέον Α1 Sportback θα επωφεληθεί από μια διαφορετικής γεωμετρίας ανάρτηση, η οποία θα αυξήσει και την απόσταση από το έδαφος, ενώ μια σειρά από σχεδιαστικές τροποποιήσεις θα φροντίσουν να προσδώσουν το στίγμα της περιπέτειας. Με δεδομένο επίσης ότι η γερμανική φίρμα έχει ήδη αφήσει να εννοηθεί ότι το S1 θα είναι τετρακίνητο, το σύστημα quattrο αναμένεται να δώσει το παρών και στο A1 Allroad. Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες, κατά τη συνήθη τακτική της Audi, το A1 Allroad θα είναι διαθέσιμο με τις υψηλότερης ισχύος εκδοχές των κινητήρων βενζίνης, που φθάνουν έως τους 200 ίππους.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο "tovima.gr" (εδώ)

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.05
Δύση: 19.45
Σελήνη
3 ημερών
1823
Σφαγές Ελλήνων σε Θεσσαλία και Φθιώτιδα από τους Τούρκους.
1941
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν το χωριό Γαλατάς Χανίων, το οποίο ανακαταλμβάνεται τις βραδινές ώρες από Ελληνικά τμήματα.
1954
Υπογράφεται μεταξύ Ελλάδος και Βουλγαρίας η "Δήλωση των Παρισίων", με την οποία αποκαθίστανται οι σχέσεις των δύο χωρών.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το παιδί και ο κουρέας

Ένα νεαρό αγόρι μπαίνει σε ένα κουρείο και ο κουρέας ψιθυρίζει στον πελάτη: «Αυτό είναι το πιο χαζό παιδί στον κόσμο. Δες». Ο κουρέας τότε βάζει ένα δολάριο στο ένα χέρι και κάτι ψιλά στο άλλο. «Διάλεξε όποιο θες», λέει στο παιδί. Το παιδί παίρνει τα ψιλά και φεύγει. «Τι σου είπα;», λέει ο κουρέας, «το παιδί δεν θα μάθει ποτέ». Αργότερα, ο πελάτης συναντά το παιδί στον δρόμο, να τρώει παγωτό. «Να σε ρωτήσω, νεαρέ, γιατί δεν πήρες το δολάριο;», ρώτησε ο πελάτης. «Τη μέρα που θα πάρω το δολάριο, το παιχνίδι θα τελειώσει», λέει το παιδί.