Τι γίνεται με τα αδέσποτα ζώα;

Καρδίτσα
Προσπάθεια ενίσχυσης του Φιλοζωικού Συλλόγου Καρδίτσας επιχειρεί ο Δήμος Καρδίτσας προκειμένου να καλύψει το κενό που υπάρχει σε επίπεδο δημοτικής πολιτικής για τα αδέσποτα ζώα.
Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Καρδίτσας Λάμπρος Τσιούκης συναντήθηκε με το Φιλοζωικό ο οποίος περιθάλπει αυτή την ώρα 150 ζώα αλλά υπάρχει μεγάλη δυσκολία, δεδομένου ότι απαιτούνται και χρήματα και ανθρώπινο δυναμικό που θα περιποιείται τα φιλοξενούμενα ζώα.

Ο Δήμος Καρδίτσας λόγο της οικονομικής κατάστασης δεν είναι σε θέση να προχωρήσει άμεσα στη δημιουργία κυνοκομείου. Παρόλαυτα όπως υποστηρίζει ο κ. Τσιούκης γίνεται προσπάθεια ώστε να προχωρήσει μια πρόταση ίδρυσης κυνοκομείου με χρηματοδότηση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Μέχρι τότε θα συμβάλλει με όλες τις δυνάμεις τους τον Φιλοζωικό, ο οποίος συλλέγει, φροντίζει και στειρώνει τα αδέσποτα σκυλιά.
Παράλληλα οι δημότες που ενδιαφέρονται είτε να βοηθήσουν είτε να διαμαρτυρηθούν θα μπορούν να επικοινωνούν με την αρμόδια υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου στα τηλέφωνα: 2441021463 & 2441072571,Αντιδήμαρχος Καθαριότητας: 2441350738,Δ/ντρια: 2441073822,Προϊστάμενος: 2441073899

 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.18
Δύση: 18.21
Σελήνη
11 ημερών
1822
Νίκη των Ελλήνων, υπό τον Νικηταρά, στα Μέγαρα.
1849
Πεθαίνει ο Νικήτας Σταματελόπουλος (Νικηταράς ο Τουρκοφάγος).
1943
Δολοφονίες προκρίτων και κατοίκων στη Θεσπρωτία από τους Αλβανούς.
1944
Τμήμα 25 Ιερολοχιτών ενεργεί επιδρομή κατά της νήσου Μυκόνου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"