Συνεχής είναι ο διάλογος της Δημοτικής Αρχής Σοφάδων με φορείς και πολίτες στις Τοπικές Κοινότητες της περιοχής. Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμαρχος κ. Θάνος Σκάρλος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Αθ. Σαμαρά, επισκέφθηκε την ΤΚ Θραψιμίου.
Κατά την επίσκεψη ο Δήμαρχος ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο της κοινότητας κ. Απόστολο Ντουλαβέρη για θέματα που αφορούν την περιοχή αλλά και για τις παρεμβάσεις σε θέματα καθημερινότητας.
.
|
![]() |
||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
||||||||||||||||||||||||
|
Το αεροδρόμιο
Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη: – Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο; – Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης. Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο: – Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο! |
|
Γιατί θέλουμε η πένα μας να γράφει την αλήθεια.
Η δημόσια ενημέρωση είναι καθήκον ενός δημοσιογράφου. Η ομάδα μας έχει ως σκοπό τον ελεύθερο λόγο άνευ κινήτρων. Η πένα μας έχει όνομα!