Ξανά πατέρας στα 84 ο Κώστας Βουτσάς! - Τριών μηνών έγκυος η σύντροφός του

altΗ Αλίκη σύμφωνα με το περιοδικό «Down Town» είναι τριών μηνών έγκυος και περιμένει αγοράκι! Με το καλό!
 
Όπως όλα δείχνουν οι φήμες που κυκλοφορούσαν τον τελευταίο καιρό περί εγκυμοσύνης της συντρόφου του Κώστα Βουτσά, είναι αληθινές, αφού η Αλίκη Κατσαβού είναι τριών μηνών έγκυος, σύμφωνα με δημοσιεύματα που έχουν κατακλύσει τον Τύπο.
 
Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας! 
Ο 84χρονος πλέον Κώστας Βουτσάς δήλωσε στο περιοδικό «Down Town» για το γάμο τους: «Ήθελα να παντρευτώ την Αλίκη από την πρώτη μέρα που τη γνώρισα. Όταν κάναμε σχέση και είδα τι άνθρωπος είναι, πόσο με φροντίζει και με αγαπά, βεβαιώθηκα ότι αυτή τη γυναίκα θέλω να την παντρευτώ. Η πρόταση έγινε χωρίς ρομαντισμούς. Της είπα: ''Τώρα που είμαστε και οι δυο σε καλή ψυχολογική κατάσταση, ας κάνουμε το βήμα. Ετοίμασε λοιπόν τα χαρτιά να παντρευτούμε''». 
 
Το ζευγάρι είχε εκδηλώσει την πρόθεσή του να προσπαθήσει να κάνει ένα παιδάκι στο παρελθόν. Η Αλίκη σύμφωνα πάντα με το περιοδικό είναι τριών μηνών έγκυος και περιμένει αγοράκι! Με το καλό!
 
Ο Κώστας και ο έρωτας
Είναι γεγονός ότι ποτέ δεν έκρυψε τη μεγάλη του αδυναμία στο γυναικείο φύλο. Τουναντίον στις συνεντεύξεις του πάντα βροντοφωνάζει πόσο αγαπάει τις γυναίκες. Άλλωστε το αποδεικνύει και ... εμπράκτως, καθώς από το πλευρό του έχουν περάσει πολλές από τις ωραιότερες γυναίκες της Ελλάδας.
 
Ο Κώστας Βουτσάς έχει παντρευτεί τρεις φορές και ήρθε και ο τέταρτος με την Αλίκη Κατσαβού. Στα πρώτα του βήματα το καλοκαίρι του 1959, ερωτεύτηκε τη Σπεράντζα Βρανά κατά τη διάρκεια μιας παράστασης στο Θέατρο Ακροπόλ. Αυτή η φιλία εξελίχθηκε σε μία θυελλώδη σχέση, όμως δεν κατέληξε σε γάμο.
 
Αργότερα ερωτεύτηκε πολύ την πανέμορφη Ερρίκα Μπρόγιερ, την οποία και παντρεύτηκε και απέκτησαν μαζί μία κόρη, την Σάντρα.
 
Μετά το διαζύγιό τους ο κωμικός ηθοποιός γνωρίζει τη Θεανώ Παπασπύρου με την οποία παντρεύεται και αποκτούν δύο κόρες: Τη Θεοδώρα και τη Νικολέτα. Ακολούθως ερωτεύεται και παντρεύεται το πρώην μοντέλο Εύη Καραγιάννη, η οποία και είχε ήδη ένα γιο, τον Άνθιμο Ανανιάδη.
 
Τώρα ο δημοφιλής ηθοποιός περιμένει το τέταρτο παιδί του από την κατά 47 χρόνια μικρότερη του, Αλίκη Κατσαβού με την οποία σύντομα θα παντρευτούν με κουμπάρα τη Μάρθα Καραγιάννη.
 
Να σημειωθεί εδώ πως με τη Μάρθα Καραγιάννη παρόλο που έτρεφαν αισθήματα ο ένας για τον άλλον, ποτέ δεν υπήρξαν ζευγάρι.
 

 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.21
Δύση: 18.46
Σελήνη
18 ημερών
1821
Ο Παναγιώτης Καλογεράς και οι αδελφοί Δεσποτόπουλοι κηρύσσουν την Επανάσταση στην περιοχή της Μονεμβασίας.
1822
Κρήτες επαναστάτες επιτίθενται στην περιοχή Ρεθύμνου εναντίον των Τούρκων, τους κατανικούν και τους καταδιώκουν.
1833
Μετά από συμφωνία των Μεγάλων Δυνάμεων, η Τουρκία αναγκάζεται να παραχωρήσει την Λαμία.
1957
Ο Μακάριος αναχωρεί από τις Σεϋχέλλες, όπου είχε εξορισθεί από τους Άγγλους.
Σε συμπλοκή με τους Άγγλους στο Παλέντρι τραυματίζεται θανάσιμα ο αγωνιστής της ΕΟΚΑ Λένος Στυλιανός.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"