Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να οργανώσετε σωστά το νεσεσέρ των καλλυντικών σας

altΤι να κάνετε για να διατηρείται πάντα καθαρό

Εάν αλλάξετε λίγο τον τρόπο με τον οποίο φροντίζετε το νεσεσέρ με τα καλλυντικά για το μακιγιάζ σας, θα είστε σε θέση να προβλέψετε το χάος και να το αποτρέψετε από το να συμβεί, αρκεί να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές για τη σωστή οργάνωσή του μια για πάντα.

Τοποθετήστε τα πινέλα σε μια πλαστική σακούλα
Μην ξεχάσετε να πλένετε τακτικά τα πινέλα του μακιγιάζ σας για να αποφύγετε τυχόν προβλήματα με το δέρμα, αλλά εάν βιάζεστε και δεν έχετε χρόνο προτιμήστε να τα τοποθετείτε σε ένα πλαστικό σακουλάκι, όπως και αυτά για παράδειγμα που χρησιμοποιείτε για την αποθήκευση τροφίμων, έτσι ώστε η σκιά, η πούδρα και το ρουζ που θα μείνει πάνω τους να μην λερώσουν και τα υπόλοιπα καλλυντικά σας.

Χρησιμοποιήστε ταινία για να σφραγίσετε ό,τι μπορεί να ανοίξει
Για να αποτρέψετε τις βρωμιές και το χάος μέσα στο νεσεσέρ σας, σκεφτείτε ποια προϊόντα είναι πιο πιθανό να ανοίξουν ή να σπάσει το καπάκι τους και κολλήστε τα με μια ταινία. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ασφαλίσει λάδια και παλέτες σε μορφή πούδρας.

Καθαρίζετε τακτικά το νεσεσέρ σας
Το πλαστικό μπορεί εύκολα να καθαριστεί με ένα πανί και σαπούνι, αλλά αν αυτό δεν λειτουργεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν που χρησιμοποιείτε και για το ντεμακιγιάζ σας. Τα υφασμάτινα νεσεσέρ μπορούν εύκολα να πλυθούν στο πλυντήριο, ενώ αν το υλικό είναι δερμάτινο γυρίστε το μέσα προς τα έξω και καθαρίστε προσεκτικά την εσωτερική επένδυση.

Χρησιμοποιήστε προϊόντα μεγέθους ταξιδιού
Δεν χρειάζεται να αγοράσετε προϊόντα σε μέγεθος ταξιδιού, αλλά να φτιάξετε τα δικά σας! Χρησιμοποιήστε ξανά μπουκάλια σαμπουάν από διάφορα ξενοδοχεία, ξεπλύνετε ένα μπουκάλι ορού και δώστε τους μια δεύτερη ζωή! Αυτό θα εξασφαλίσει ότι τα προϊόντα θα χωράνε σίγουρα στο νεσεσέρ μακιγιάζ σας και θα αποτρέψουν το φερμουάρ να σπάσει ή τα προϊόντα να χυθούν.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο "newsbeast.gr" (εδώ)

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.10
Δύση: 18.36
Σελήνη
10 ημερών
1462
Ο Γενουάτης Νικόλαος Gattilusi παραδίδει υπό όρους το κάστρο της Μυτιλήνης στον σουλτάνο Μεχμέτ Β΄.
1669
Ο Ενετός Φραγκίσκος Μοροζίνης παραδίδει το Ηράκλειο της Κρήτης στους Τούρκους.
1828
Τουρκική επίθεση κατά των ανδρών των Ε. Μακρυγιάννη και Ι. Φαρμάκη στην θέση Μυρμηγκάρι Ναυπάκτου.
Δύναμη 600 Τούρκων επιτίθεται στα Καστέλλια Φωκίδος εναντίον των Ελλήνων.
1905
Τα ανταρτικά σώματα Μακρή και Βλαχογιάννη συγκρούονται και σχεδόν διαλύουν το κομιτατζήδικο τμήμα του βοεβόδα Ναούμ.
1918
Υπογράφεται στην Θεσσαλονίκη ανακωχή μεταξύ Βουλγαρίας και Συμμάχων.
1922
Ορκίζεται νέα κυβέρνηση, υπό τον Σωτήριο Κροκιδά, ενώ ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος αναγκάζεται να εγκαταλείψει την Ελλάδα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Κυριακάτικο πρωινό

Κυριακάτικο πρωινό στην κουζίνα και η σύζυγος τηγανίζει αυγά.
Σύζυγος, αγουροξυπνημένος, ετοιμάζει τον καφέ, πίνει μια γουλιά και μετά πάει και στέκεται ακριβώς δίπλα από την σύζυγο, παρατηρώντας προσεκτικά τα αυγά. Πίνει άλλη μια γουλιά καφέ... Και αρχίζει να φωνάζει πανικόβλητος:
- Πρόσεχε...ΠΡΟΣΕΧΕ! Βάλε κι άλλο βούτυρο! Θεούλη μου! Έχεις βάλει μαζί στο τηγάνι! ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ Γύρνα τα. Γύρνα τα ΤΩΡΑ! Χρειάζονται κι άλλο βούτυρο. Μα που θα βρούμε κι άλλο ΒΟΥΤΥΡΟ; Ωραία... ΠΡΟΣΕΧΕ, θα σου ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ! Προσεχτικά... ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ! Σου είπα ΠΡΟΣΕΧΕ! Ποτέ δεν με ακούς εμένα... ΠΟΤΕ! Γρήγορα! Γύρνα τα ΓΡΗΓΟΡΑ! Είσαι τρελή; Τα έχεις παίξει; ξεχάσεις να τα αλατίσεις, όλο το ξεχνάς το αλάτι. Βάλε αλάτι. ΑΛΑΤΙ! ΒΑΛΕ ΑΛΑΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ!  
Η γυναίκα έχει μείνει αποσβολωμένη.
- Τι έπαθες άνθρωπε μου; Τι φωνάζεις μέσα στο αυτί μου;
Ο σύζυγος ξαφνικά ηρεμεί τελείως και απαντάει...
- Ήθελα να σου δείξω πως είναι να σε έχω συνοδηγό όταν οδηγάω.