Όλες οι κορυφαίες τάσεις στα μαγιό για το καλοκαίρι του 2022

altΤο καλοκαίρι είναι προ των πυλών και εμείς έχουμε τον απόλυτο οδηγό για τα μαγιό της χρονιάς.
Αυτό είναι ένα άρθρο που οι περισσότερες το περιμέντε κάθε χρόνο με μεγάλη αγωνία. Και είναι απόλυτα λογικό, αφού ζούμε στην Ελλάδα, πράγμα που σημαίνει ότι σχεδόν ένα εξάμηνο της χρονιάς το περνάμε δίπλα σε θάλασσες και ακτές και κάνουμε τα μπάνια μας. Εδώ είναι που μπαίνει και το ζήτημα μαγιό.

Ένα τεράστιο ζήτημα που απασχολεί όλες μας, γιατί ως γνωστόν δεν θέλουμε να έχουμε ένα μόνο μαγιό, αλλά πολλά διαφορετικά, ώστε κάθε φορά που είμαστε στην θάλασσα να μπορούμε να ανανεώνουμε το style μας.
Σίγουρα έχεις ήδη, κάποια αγαπημένα κομμάτια στην summer ντουλάπα σου, όπως ένα κλασικό μαύρο μπικίνι και ένα ολόσωμο, αλλά και ένα floral παιχνιδιάρικο printed μπικίνι. Ότι σχέδιο βέβαια και αν έχεις επιλέξει, το κυριότερο ζητήμενο στα μαγιό είναι η εφαρμογή. Να βρεις δηλαδή το ιδανικό fit που θα αγκαλιάσει το σώμα, θα αναδείξει τις καμπύλες σου και θα σε κάνει να νιώθεις απόλυτα άνετα με το σώμα σου. Η περίοδος που οι γυναίκες κρυβόντουσαν κάτω από πετσέτες και παρεό έχει περάσει ανεπιστρεπτί (και επιτέλους δηλαδή!), οπότε το μόνο που μένει είναι να μάθεις όλα τα latest trends στα swimwears του 2022 και να ξεκινήσεις την έρευνα αγοράς.

Περισσότερες λεπτομέρειες στη “queen.gr” (εδώ)

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.44
Δύση: 19.10
Σελήνη
12 ημερών
1453
Ο πλοίαρχος Φλαντανέλλας εισέρχεται στον Κεράτιο κόλπο και εφοδιάζει την πολιορκούμενη Κωνσταντινούπολη.
1821
Οι Έλληνες επαναστάτες του Γαλατσίου Μολδαβίας καταστρέφουν την γέφυρα του ποταμού Σερέτη.
1941
Υπογράφεται στο Βοτονόσι Ηπείρου το Πρωτόκολλο συνθηκολογήσεως του Ελληνικού Στρατού.
1943
Στην τοποθεσία Λυκόχωρος της Βουνιχώρας Παρνασσίδος γίνεται η επίσημη τελετή ορκωμοσίας των ανδρών του 5/42 Συντάγματος Ευζώνων.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"