Online μαθήματα κηπουρικής

altΟ Βοτανικός Κήπος της Νέας Υόρκης (NYBG) είναι προς το παρόν κλειστός για εκδηλώσεις και επιτόπιες δραστηριότητες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά προσφέρει μέσω διαδικτύου ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρόγραμμα μαθημάτων.
Με τα διαδικτυακά μαθήματα μέσω Zoom, οι συμμετέχοντες μπορούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στην κηπουρική, αλλά επίσης να μάθουν να ζωγραφίζουν, να σχεδιάζουν, να κάνουν χειροτεχνίες ή να επεκτείνουν τις γενικές γνώσεις τους για τη βοτανική ή την κηπουρική.

Ορισμένα από τα νεότερα τμήματα περιλαμβάνουν συνεδρίες με θεραπευτή ειδικό στην κηπουρική για το πώς αξιοποιείται η φύση στη διαχείριση του άγχους που μπορεί να είναι απαραίτητη σε μια τόσο δύσκολη στιγμή. Όσοι αναζητούν τρόπους να γεμίσουν τον χρόνο τους και να αποκτήσουν μια νέα δεξιότητα, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μαθήματα βασικής κηπουρικής, καλλιέργεια ντομάτας και λαχανικών, δημιουργία «κήπου νίκης», κηπουρική στην ταράτσα, κηπουρική μικρού χώρου.

Περισσότερες λεπτομέρειες στη “larissanet.gr” (εδώ)

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.12
Δύση: 18.33
Σελήνη
26 ημερών
1690
Έλληνες και Ενετοί απελευθερώνουν από τους Τούρκους τον Αυλώνα της Βορείου Ηπείρου.
1834
Η Αθήνα ονομάζεται πρωτεύουσα του Εληνικού Κράτους.
1906
Αποβιβάζεται στη Σούδα ο πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδος Αλ. Ζαΐμης, ως δεύτερος Ύπατος Αρμοστής της Κρήτης.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!