6 καλοκαιρινές τροφές για να ενυδατωθείτε

altΥπάρχουν τόσα πολλά νόστιμα φρούτα και λαχανικά για να μείνετε σε φόρμα αυτό το καλοκαίρι και να νιώθετε ενυδατωμένοι. Πιείτε λίγο νεράκι παραπάνω, απολαύστε τα και καλό καλοκαίρι, fit φίλοι μου!

Καρπούζι
Αποτελείται από 90% νερό και είναι μια πολύ καλή πηγή λυκοπενίου.Φάτε το άφοβα και θα σας βοηθήσει να λάμψετε. Βλέπετε περιέχει πολλές βιταμίνες, ενώ παράλληλα έχει ελάχιστες θερμίδες, με μόλις 30 θερμίδες/100 γραμμάρια. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β6, Β1 και C, που ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού, προστατεύουν τα μάτια και τον εγκέφαλο και ελαχιστοποιούν τις συνέπειες του οξειδωτικού στρες στον οργανισμό.

Αγγούρι
Είναι ένα από τα πιο «ενυδατικά» λαχανικά, αφού η περιεκτικότητά του σε νερό φτάνει το 95%. Περιέχει βιταμίνη C και καφεϊκό οξύ, που βοηθούν στην ανακούφιση του δέρματος από ενοχλήσεις και οιδήματα. Γι’ αυτόν τον λόγο, άλλωστε, χρησιμοποιείται συχνά για τα πρησμένα μάτια και τα εγκαύματα.

Nτομάτες
Το απόλυτο σνακ για να ενυδατωθείτε. Απολαύστε τις στο πκ νικ σας, ή το μπάνιο σας. Θα χορτάσετε, ενώ παράλληλα θα χάνετε κιλά. Γνωρίζατε ότι μια μεγάλη ντομάτα περιέχει μόνο 33 θερμίδες; Για εσάς που προσέχετε την επιδερμίδα σας είναι η ιδανική τροφή, αφού ο χυμός τομάτας είναι γνωστός για την αντηλιακή επίδρασή του. Η τακτική κατανάλωση ντομάτας εξασφαλίζει προστασία απέναντι στο ερύθημα.

Σέλινο
Αν θέλετε να χάσετε κιλά και να μην ξοδέψετε πολλά χρήματα για να το πετύχετε, ιδού η δίαιτα, ιδού και το σέλινο. Είναι ένα από τα πιο γνωστά αρωματικά βότανα που χρησιμοποιούμε στην ελληνική κουζίνα και αυτό που οι περισσότεροι δεν γνωρίζετε είναι ότι εκτός από πολλές βιταμίνες, έχει διουρητική δράση με αποτέλεσμα να νιώσουμε άμεσα ότι έχουμε ξεφουσκώσει.

Μούρα
Τα ισχυρά αντιοξειδωτικά στα μούρα προλαμβάνουν τις ελεύθερες ρίζες στο σώμα. Λιγότερες ελεύθερες ρίζες σημαίνει επιβράδυνση της διαδικασίας της γήρανσης και μακροζωία. Τα μούρα είναι γεμάτα με το αντιοξειδωτικό ανθοκυάνη, το οποίο βοηθάει στο να διατηρήσετε το βάρος σας σταθερό. Μειώνουν τα κύτταρα λίπους της κοιλιάς, οπότε κυρίες μου, τιμήστε το!
Βερίκοκα
Είναι πλούσια σε β-καροτένιο και λυκοπένιο. Αν θέλετε μεγαλώνοντας να έχετε «χειλάκι πετροκέρασο και μάγουλο βερίκοκο» τιμήστε τα. Βοηθούν ακόμη στην ενίσχυση του μαυρίσματος όσο και στην αντιοξειδωτική προστασία του οργανισμού και του δέρματος.

Περισσότερες λεπτομέρειες στη “clickatlife.gr” (εδώ)

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.47
Δύση: 19.08
Σελήνη
9 ημερών
1453
Αποκρούεται νυχτερινή επίθεση τουρκικών δυνάμεων κατά της Κωνσταντινουπόλεως.
1821
Νίκες των Ελλήνων στους Μόλους και στην Σέλιμνα Μαντινείας.
Το φρούριο της Μανδενίτσης Φθιώτιδος παραδίδεται στον Διοβουνιώτη.
1829
Παραδίδεται από την τουρκική φρουρά στις Ελληνικές δυνάμεις η Ναύπακτος και υψώνεται στο Φρούριό της η Ελληνική Σημαία.
1878
Υπογράφεται στο χωριό Σμόκοβο του όρους Όθρυς ανακωχή μεταξύ των Ελλήνων επαναστατών και των Τούρκων.
1914
Επίθεση κατά βορειοηπειρωτικού σώματος στο Τεπελένι.
1922
Απελευθέρωση της Νέας Εφέσου.
1941
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν τα Σέρβια Κοζάνης και την Καλαμπάκα.
Αυτοκτονεί στην Αθήνα ο Πρωθυπουργός Αλέξανδρος Κορυζής.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"