Συμβουλές για σταθερό βάρος μετά τη δίαιτα

altΌπως ξέρετε από προσωπική εμπειρία, το αδυνάτισμα είναι μια… περιπετειώδης διαδικασία που απαιτεί εκ μέρους σας υπομονή κι επιμονή. Ωστόσο, το γεγονός ότι καταφέρατε να χάσετε τα κιλά που θέλατε και ολοκληρώσατε με επιτυχία τη δίαιτα δεν σημαίνει ότι μπορείτε να επιστρέψετε στις προηγούμενες διατροφικές σας συνήθειες.

Χωρίς να θέλουμε να σας αγχώσουμε, η συντήρηση του βάρους σας έχει πολλά κοινά σημεία με τη δίαιτα. Άλλωστε, η επιτυχία ενός διατροφικού προγράμματος δεν κρίνεται αποκλειστικά από την απώλεια βάρους αλλά και από τη διάρκεια του αποτελέσματος.
Και επειδή είμαστε σίγουροι ότι δεν καταβάλλατε όλη αυτήν την προσπάθεια για να καταλήξετε να πάρετε πίσω όλα τα κιλά που με τόσο κόπο χάσατε, σας έχουμε μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το βάρος σας σταθερό.

*Εντάξτε τη γυμναστική στην καθημερινότητά σας
Πέρα από τα σημαντικά οφέλη που προσφέρει στην υγεία και την ψυχολογία μας, η γυμναστική αποτελεί και τον καλύτερο τρόπο να κάψουμε θερμίδες. Βρείτε, λοιπόν, μια μορφή γυμναστικής που σας ευχαριστεί και μετατρέψτε την άσκηση σε διασκέδαση. Προσέξτε όμως: το γεγονός ότι γυμνάζεστε δεν σημαίνει ότι μπορείτε να τρώτε ανεξέλεγκτα χωρίς να ανησυχείτε για το βάρος σας. Η τακτική γυμναστική μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε σταθερό το βάρος σας μόνο όταν συνδυάζεται με μια ισορροπημένη διατροφή.
Επίσης, φροντίστε να εντάξετε τη σωματική δραστηριότητα στην καθημερινότητά σας: αναλάβετε να βγάζετε εσείς βόλτα τον σκύλο, χρησιμοποιήστε τις σκάλες αντί του ασανσέρ και περπατήστε τις κοντινές αποστάσεις αντί να οδηγήσετε.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο "imommy.gr " (εδώ)

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.53
Δύση: 17.29
Σελήνη
11 ημερών
1822
Δύο πολεμικά και δύο πυρπολικά των Ψαρών προσβάλλουν τον τουρκικό στόλο στον λιμένα της Τενέδου.
1826
Μάχη στη Δόβραινα Βοιωτίας και ελληνική νίκη.
1912
Ο Οπλαρχηγός του Μακεδονικού Αγώνος Καπετάν Δούκας, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Στρατό, απελευθερώνει την Ελευθερούπολη.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Αγώνας με μια αρκούδα

Δύο κατασκηνωτές περπατούν μέσα στο δάσος, όταν μια αρκούδα εμφανίζεται στο ένα μέτρο.
Η αρκούδα βλέπει τους κατασκηνωτές και αρχίζει να τους πλησιάζει.
Ο πρώτος άνδρας ρίχνει κάτω την τσάντα του και αρχίζει να φορά τα αθλητικά του παπούτσια.
Ο δεύτερος άνδρας λέει: «Τι κάνεις; Τα αθλητικά δεν θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις την αρκούδα».
«Δεν χρειάζεται να ξεπεράσω την αρκούδα», λέει ο άλλος.
«Αρκεί να τρέξω πιο γρήγορα από σένα».