Οι 10 ακτές «διαμάντια» στην Αττική

Οι διακοπές στην Αττική μπορεί για αρκετούς να αποτελούν την έσχατη λύση, για κάποιους άλλους, όμως, αποτελούν χρόνια τώρα συνειδητή επιλογή. Οπως και να έχει, το καλοκαίρι οι μιζέριες ξεθωριάζουν και η πρωτεύουσα δίνει σε όσους παραμείνουν εντός των τειχών τη δυνατότητα ευχάριστων και κυρίως πολύ πιο φτηνών διακοπών. Το «Εθνος» παρουσιάζει ειδυλλιακές παραλίες με κρυστάλλινα πεντακάθαρα νερά σε απόσταση αναπνοής από το κλεινόν άστυ, που αποτελούν μία εναλλακτική επιλογή για όποιον θέλει να απολαύσει τη θάλασσα και την αμμουδιά, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσει εισιτήριο για να κάνει το μπάνιο του.
Χωρίς είσοδο, αλλά με στοιχειώδεις υποδομές και καθαρά νερά, οι παραλίες της πρωτεύουσας προσφέρουν ανάσες δροσιάς και χαλάρωσης στους χιλιάδες Αθηναίους που τις επισκέπτονται καθημερινά.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο "ethnos.gr" (εδώ)

 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.31
Δύση: 18.40
Σελήνη
2 ημερών
1821
Δύναμη 2.000 ενόπλων Μανιατών εισέρχεται στην Καλαμάτα.
Οι Γρηγοράκηδες υψώνουν την σημαία της Επαναστάσεως στο Γύθειο.
Έλληνες αγωνιστές εισέρχονται στο Αίγιο και υψώνουν την Σημαία της Επαναστάσεως.
1906
Ο Μακεδονομάχος Γεώργιος Σκαλίδης κυκλώνεται κοντά στο χωριό Ζόβιτς, όπου πίπτει ηρωικώς μαχόμενος με 10 από τους άντρες του.
1941
Το υποβρύχιο "Τρίτων" τορπιλίζει το ιταλικό πλοίο "Κάρνια" κοντά στο Πρίντεζι.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"