Ειδήσεις

Κουτσόπουλο και Σάΐν απέκτησε η Αναγέννηση

Παίρνει και κεντρικό αμυντικό
 
altΜετά από 4,5 χρόνια ο Δημήτρης Κουτσόπουλος θα φορέσει ξανά τη φανέλα της Αναγέννησης, αποτελώντας την πρώτη προσθήκη των κιτρινόμαυρων για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Ο γκολκίπερ που συνέβαλε τα μέγιστα για να παραμείνει η ομάδα στην Β Εθνκή, την τελευταία χρόνια που αγωνίστηκε στην ομάδα οταν και έφυγε για τον Πανθρακικό, αναμένεται να καθίσει κάτω απο τα δοκάρια της Αναγέννησης στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στο Βόλο με τον Ολυμπιακό την Δευτέρα. Στα κιτρινόμαυρα και ο 21χρονος Μαμούτ Σαΐν απο τον Φωκικό.

Πρώτη και καλή μεταγραφή για την Αναγέννηση ο Δημήτρης Κουτσόπουλος, ο οποίο θα κάνε το ντεμπούτο του στο ματς της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό Βόλου. Μάλιστα αναφερόμενος στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο έμπειρος τερματοφύλακας έκανε την εξής δήλωση «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζουμε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μία πολύ δυνατή ομάδα και αυτό το αποδεικνύει όχι μόνο η βαθμολογική θέση της ομάδας, αλλά και οι μεταγραφές που έχει πραγματοποιήσει. Είναι μία ομάδα με στόχο την είσοδο στα πλέι-οφ ανόδου. Εμείς, από την πλευρά μας προετοιμαζόμαστε κατάλληλα  για να παρουσιαστούμε όσο πιο καλοί και ανταγωνιστικοί γίνεται και να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες του αγώνα».
Πήρε Σαίν
Ο 21χρονου Μαμούτ Σαΐν είναι η επόμενη μεταγραφή της Αναγέννησης. Ο παίκτης που κατάγεται απο την Γκάμπια αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τους κιτρινόμαυρους στη νευραλγική θέση της μεσαίας γραμμής, στην προσπάθεια που κάνουν για την παραμονή τους στην κατηγορία.
Η διοίκηση πιστή στις εξαγγελίες της για ενίσχυση της ομάδα μετά την απόκτηση του Δημήτρη Κουτσόπουλου, προχώρησε σε ακόμη μια σημαντική ενίσχυση δείχνοντας με πράξεις οτι είναι παρούσα και θα κάνει το καλύτερο για την ομάδα. Φυσικά η ενίσχυση θα έχει και συνέχεια αφού γίνονται προσπάθειες για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.
Ο Σαΐν αγωνίζεται στη θέση του περιφερειακού μεσοεπιθετικού και είναι 21 ετών ενώ η προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Φωκικός από την οποία έμεινε ελεύθερος.
Υπήρξε διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της Γκάμπια με 7 συμμετοχές και 2 τέρματα.
Ο Σαίν μάλιστα πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την καινούργια ομάδα του και κατόπιν αναμένεται να υπογράψει και το συμβόλαιο συνεργασίας με τους κιτρινόμαυρους.





 

Γνώμη

«O ύπνος του δικαίου» δίπλα στο μαγκάλι…
Ο Γιώργος Χελάκης γράφει στο sport-fm.gr για τον Έλληνα που κοιμάται ενώ του διαλύουν τη ζωή.
Κοιμάται ο μαλάκας! Του πετσοκόβουν τον μισθό, τον απολύουν, τον κυνηγάνε οι τράπεζες κι ο μαλάκας κοιμάται.
Όταν ξυπνάει βλέπει τις… αναιμικές διαδηλώσεις στην τηλεόραση και ειρωνεύεται τους διαδηλωτές. «Τι νομίζουν ότι θα κερδίσουν οι μαλάκες», αναρωτιέται, περιμένοντας να αρχίσει ο Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής. Περισσότερα

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.44
Δύση: 19.10
Σελήνη
12 ημερών
1453
Ο πλοίαρχος Φλαντανέλλας εισέρχεται στον Κεράτιο κόλπο και εφοδιάζει την πολιορκούμενη Κωνσταντινούπολη.
1821
Οι Έλληνες επαναστάτες του Γαλατσίου Μολδαβίας καταστρέφουν την γέφυρα του ποταμού Σερέτη.
1941
Υπογράφεται στο Βοτονόσι Ηπείρου το Πρωτόκολλο συνθηκολογήσεως του Ελληνικού Στρατού.
1943
Στην τοποθεσία Λυκόχωρος της Βουνιχώρας Παρνασσίδος γίνεται η επίσημη τελετή ορκωμοσίας των ανδρών του 5/42 Συντάγματος Ευζώνων.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"