Ειδήσεις

Οδυνηρή εντός έδρας ήττα για την Αναγέννηση

altΟδυνηρή ήττα που αλλάζει εκ  νέου τα δεδομένα για τη συνέχεια υπέστη το απόγευμα της Κυριακής η Αναγέννηση στο γήπεδό της χάνοντας από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με 1-0. Η ομάδα της Καρδίτσας πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση κυρίως στο δεύτερο μέρος γνώρισε την ήττα στον τελικό παραμονής με τους Πόντιους και από δω και πέρα θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να επικυρώσει την συμμετοχή της στα πλέι- άουτ του φετινού πρωταθλήματος.

Κι όμως τίποτα δεν προδίκαζε το άσχημο απόγευμα για τους κιτρινόμαυρους, αφού παρά τις περίεργες επιλογές του Σάκη Θεοδοσιάδη στο αρχικό σχήμα, η Αναγέννηση  ήταν κατά κράτος καλύτερη  από τον αντίπαλό της στο πρώτο μέρος. Στο 12΄ από το κόρνερ του Παπαργυρίου η κεφαλιά του προωθημένου Οικονόμου πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Βρονταρά ενώ δύο λεπτά αργότερα και πάλι από στημένο του Παπαργυρίου η κεφαλιά του Παναγιωτόπουλου δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων που μπλόκαρε. Η Αναγέννηση που διατηρούσε την απόλυτη κατοχή στο ματς είχε μια καλή στιγμή στο 22΄ αλλά το σουτ του Βουτσιά από πλάγια θέση πρόλαβαν οι αμυντικοί της Καλαμαριάς να διώξουν σε κόρνερ. Στη συνέχεια της φάσης και από την εκτέλεση του Παπαργυρίου, ο Παναγιωτόπουλος προσπάθησε με κεφαλιά να απειλήσει χωρίς όμως και πάλι να τα καταφέρει. Η Αναγέννηση έψαχνε το γκολ και στο 34΄ η ατομική προσπάθεια του Πέεφ δεν είχε καλό τελείωμα, αφού το σουτ του Σκοπιανού ήταν αδύναμο με τον Βρονταρά να μπλοκάρει. Η μεγάλη ευκαιρία για την Αναγέννηση ήρθε στο 38΄ όταν ο Βουτσιάς έξω από την περιοχή βρήκε τον Παναγιωτόπουλο, αλλά ο τερματοφύλακας της Καλαμαριάς έπεσε και έδιωξε τον κίνδυνο για την εστία του. Στο 40  και ύστερα από εκπληκτική μπαλιά του Μπιτέλη ο Βουτσιάς προσπάθησε από πλάγια θέση να σκοράρει, αλλά το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Βρονταρά και κατέληξε άουτ. Η πρώτη και πολύ επικίνδυνη στιγμή για τον Απόλλωνα ήρθε στο 45΄ όταν από την προσπάθεια του Ευσταθίου από τα αριστερά η μπάλα κατέληξε στον Κωστούλα, το σουτ του οποίου έγλειψε το οριζόντιο δοκάρι του Κουτσόπουλου και κατέληξε αουτ.
Στην επανάληψη η Καλαμαριά μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 48΄ είχε ένα καλό σουτ με τον Μπιτσάκο το οποίο απέκρουσε δύσκολα ο Κουτσόπουλος σε κόρνερ. Στο 52΄ οι φιλοξενούμενοι προειδοποίησαν για δεύτερη φορά με τον Ευσταθίου να φεύγει από κανονική θέση, αλλά τον Γκουγκούδη να τον προλαβαίνει και να διώχνει σε κόρνερ πριν γίνει απειλητικός για την εστία της Αναγέννησης. Η Τρίτη ευκαιρία των φιλοξενούμενων στο δεύτερο μέρος ήταν και η φαρμακερή για την ομάδα της Καρδίτσας. Στο 62΄ ο Καράμπελας έκανε το κόρνερ από τα δεξιά ο Κουτσόπουλος έκανε άστοχη έξοδο με τον ΒΑγγελόπουλο με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και να βάζει μπροστά στο σκορ τον Απόλλωνα, παγώνοντας  το Δημοτικό στάδιο. Η Αναγέννηση παρά την ψυχρολουσία θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο 70΄  όταν ο Τζέκος έφυγε μόνος του στην επίθεση, αλλά στο ανεπανάληπτο τετ α τετ νικήθηκε από τον Βρονταρά που απέκρουσε και κράτησε το 0-1. Ένα σουτ του Παναγιωτόπουλου στο 74΄ που κόντραρε σε αμυντικούς και κατέληξε κόρνερ και ένα καλό φάουλ του Σάιν δύο λεπτά πριν το φινάλε που επίσης  δεν βρήκε στόχο ήταν η χλιαρή αντίδραση της πολύ αγχωμένης στο σημερινό ματς Αναγέννησης , η οποία από δω και πέρα καλείται να βρει τους βαθμούς που έχασε το απόγευμα μέσα από τα πολύ δύσκολα ματς που ακολουθούν στο πρόγραμμα.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Αναγέννηση (Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Παπαργυρίου, Δημόπουλος(66 Τζέκος), Οικονόμου, Νίκιτς, Γκουγκούδης(75Σκόνδρας), Πέεφ, Μπιτέλης, Παναγιωτόπουλος, Μαυριάς(62 Σαΐντ), Βουτσιάς

Απόλλων 1926 (Δανδίκας): Βρονταράς, Ακασού, Βαγγελόπουλος, Ευσταθίου(58 Αναστασίου), Καπετάνος(46 Καράμπελας), Κατσιαρός, Κωστούλας, Μπιτσάκος,  Παπαστεριανός, Τσούτσης(72Δήμου), Χατζηλιάδης.
 

 

Γνώμη

«O ύπνος του δικαίου» δίπλα στο μαγκάλι…
Ο Γιώργος Χελάκης γράφει στο sport-fm.gr για τον Έλληνα που κοιμάται ενώ του διαλύουν τη ζωή.
Κοιμάται ο μαλάκας! Του πετσοκόβουν τον μισθό, τον απολύουν, τον κυνηγάνε οι τράπεζες κι ο μαλάκας κοιμάται.
Όταν ξυπνάει βλέπει τις… αναιμικές διαδηλώσεις στην τηλεόραση και ειρωνεύεται τους διαδηλωτές. «Τι νομίζουν ότι θα κερδίσουν οι μαλάκες», αναρωτιέται, περιμένοντας να αρχίσει ο Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής. Περισσότερα

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.19
Δύση: 18.47
Σελήνη
19 ημερών
1430
Ο Σουλτάνος Μουράτ ο Β΄ κυριεύει την Θεσσαλονίκη από τους Βενετούς και την παραδίδει στη λεηλασία και τις φλόγες.
1821
Δύναμη Μανιατών δίνει την πρώτη μάχη του Αγώνος στον Άγιο Αθανάσιο της Καρύταινας.
1823
Συνέρχεται στο Άστρος Κυνουρίας η Β΄ Εθνική Συνέλευση.
1864
Υπογράφεται στο Λονδίνο συμφωνία για την Ένωση με την Ελλάδα των Ιονίων Νήσων.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"