Ειδήσεις

Ηττα στα Χανιά για την Αναγέννηση

altΑπο δύο στημένες φάσεις, μια σε κάθε ημίχρονο και γκολ των Γκέσιου και Μπριλάκη, η Αναγέννηση γνώρισε ακόμη μια εκτός έδρας ήττα χάνοντας από τον ΑΟ Χανιά με 2-0.

Οι Κρητικοί διεύρυναν το αήττητο σερί τους στις τρεις αγωνιστικές, κατέκτησαν την τρίτη διαδοχικό νίκη εντός έδρας και έδωσαν αξία στον πόντο που απέσπασαν στην Κέρκυρα. Απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας, στα Περιβόλια, σημείωσαν ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, «χτυπώντας» στις στατικές φάσεις και έφτασαν στο 2-0 με ισάριθμες ασίστ του Ούγκο Μασάδο.
Ο Πορτογάλος μέσος εκτέλεσε φάουλ στο 25' και ο Γκέσιος μετά την ασθενή απόκρουση του Κουτσόπουλου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας των Θεσσαλών. Πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και από φάουλ του Μασάδο ήταν ο Μπριλάκης που μπήκε στην πορεία της μπάλας και σκόραρε με κεφαλιά. Στο 67', μάλιστα, λίγο έλειψε να γίνει το 3-0. Ο Μασάδο εκτέλεσε κόρνερ και ο Κουτσόπουλος έσωσε την εστία του στο σουτ του Γκέσιου, με τη μπάλα να προσκρούει και στο οριζόντιο δοκάρι.
Η Αναγέννηση δεν μπόρεσε να απειλείσει ιδιαίτερα και η μόνη καλή στιγμή στο παιχνίδι γι' αυτή σημειώθηκε 4 λεπτά μετά το πρώτο γκολ, όταν ο Μοσχάκης έστειλε τη μπάλα άουτ από καλή θέση. Το γρήγορο γκολ που δέχτηκε την επηρέασε, με τον ΑΟΧ να φτάνει εύκολα στην επικράτηση, δείχνοντας ότι το άγχος είχε φύγει από τα πόδια των ποδοσφαιριστών του Θωμά Γράφα. Τρία λεπτά πριν το φινάλε ο Δεινόπαπας που είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κουτσόπουλο.
ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Θωμάς Γράφας): Μπλάζιτς, Παγώνης, Καρτσαμπάς, Διαμαντόπουλος, Μπριλάκης, Μασάδο, Ν. Νύκταρης (67' Δεινόπαπας), Σαΐν, Μπουζούκης (46' Ρίκκα), Γκέσιος (90'+2' M. Νύκταρης), Λίτα.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Δημόπουλος, Ρούσσης (72' Μαυριάς), Κισκαμπάνης, Καραχάλιος, Υφαντής, Μπλέντι, Τσίτας (58' Τσούκαλος), Μοσχάκης (58' Μπιτέλης), Πιτταράς.
Διαιτητής: Κορδολαίμης (Αν. Αττικής)
Βοηθοί: Πολυχρονιάδης (Αν. Αττικής), Πάγκαλος (Λασιθίου)

 

Γνώμη

«O ύπνος του δικαίου» δίπλα στο μαγκάλι…
Ο Γιώργος Χελάκης γράφει στο sport-fm.gr για τον Έλληνα που κοιμάται ενώ του διαλύουν τη ζωή.
Κοιμάται ο μαλάκας! Του πετσοκόβουν τον μισθό, τον απολύουν, τον κυνηγάνε οι τράπεζες κι ο μαλάκας κοιμάται.
Όταν ξυπνάει βλέπει τις… αναιμικές διαδηλώσεις στην τηλεόραση και ειρωνεύεται τους διαδηλωτές. «Τι νομίζουν ότι θα κερδίσουν οι μαλάκες», αναρωτιέται, περιμένοντας να αρχίσει ο Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής. Περισσότερα

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.19
Δύση: 18.47
Σελήνη
19 ημερών
1430
Ο Σουλτάνος Μουράτ ο Β΄ κυριεύει την Θεσσαλονίκη από τους Βενετούς και την παραδίδει στη λεηλασία και τις φλόγες.
1821
Δύναμη Μανιατών δίνει την πρώτη μάχη του Αγώνος στον Άγιο Αθανάσιο της Καρύταινας.
1823
Συνέρχεται στο Άστρος Κυνουρίας η Β΄ Εθνική Συνέλευση.
1864
Υπογράφεται στο Λονδίνο συμφωνία για την Ένωση με την Ελλάδα των Ιονίων Νήσων.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"