Ειδήσεις

Νέα γκέλα για την Αναγέννηση 0-0 με την Ελευσίνα

Ούτε απο τα 11 βήματα δεν μπόρεσε τελικά η Αναγέννηση να κάμψει την αντίσταση του Πανελευσινιακού, μένοντας στο 0-0, συνεχίζοντας τις γκέλες στο γήπεδό της, και παραμένοντας συγχρόνως χωρίς τη χαρά της νίκης στην Καρδίτσα.
Συγκεκριμένα η Αναγέννηση στο 94 κέρδισε πέναλτι, μετά απο χέρι του Καμπούρη. 
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Δημόπουλος, αλλά ο Γκόμεζ, “ψάρεψε” τον αμυντικό των γηπεδούχων και απέκρουσε πέφτοντας στην αριστερή του γωνία.
Αν και οι κιτρινόμαυροι έπαιζαν με παίκτη παραπάνω απο το 44ο λεπτό δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν αυτό το πλεονέκτημα. Ήταν φλύαροι και φάνηκε για άλλη μια φορά το πρόβλημα που έχουν στη δημιουργία παιχνιδιού. Μπορεί το πρωτάθλημα να είναι ακόμη στην αρχή, ωστόσο μ αυτή την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα δεν θ αποφύγει τα προβλήματα.
Στην επανάληψη η Αναγέννηση μπήκε καλύτερα στο γήπεδο κι έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα, προσπάθησε να γίνει απειλητική, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι θέλοντας έστω να κρατήσουν και το βαθμό της ισοπαλίας, έκλεισαν καλά τους χώρους κι έβαλαν δύσκολα στους γηπεδούχους, οι οποίοι προσπάθησαν με ανορθόδοξο τρόπο και σέντρες να ξεκλειδώσουν την άμυνα του Πανελευσινιακού
Στο 54 ωράια μπαλιά «τρύπα» του Υφαντή στον Ντιατά, που κάνει πλασέ και τον Γκόμεζ να βγαίνει και να τον νικά κρατώντας το 0-0
Στο 66 μετά απο σέντρα του Μπλέντι ο Τζέκος θα πιάσει την κεφαλιά αλλά ο Γκόμεζ θ αποκρούσει.
Αντίθετα ο Πανελευσινιακός που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας είχε και αυτός δυο πολύ καλές ευκαιρίες για να κλέψει το ματς, στο πρώτο ημίχρονο, όταν έπαιζε ακόμη με 11 παίκτες.
Στο 37 σε προσπάθεια του Κωνσταντινίδη, απο δεξιά, πέρασε τον Δημόπουλο βρέθηκε απέναντι απο τον Τσάμη, όμως το τελείωμά του δεν ήταν καλό, στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ.
Δύο λεπτά αργότερα στο 39 και πάλι ο Κωνσταντινίδης και πάλι απο δεξιά έβγαλε σέντρα και ο Αγγελούδης έπιασε καρφωτή κεφαλιά με τον Πρίφτη αυτή τη φορά να πέφτει στη γωνία του και να αποκρούει.
Το τελικό 0-0 θεωρείται επιτυχία για τους φιλοξενούμενους, αλλά μάλλον αποτυχία για την Αναγέννηση, η οποία τουλάχιστον τέτοια παιχνίδια θα πρέπει να τα “καθαρίζει” στην Καρδίτσα και ότι μπορεί να “κλέψει” μακριά απο την έδρα της αν θέλει να μην μπει στα δύσκολα απο την αρχή.
 
Κίτρινες: Κασνέτσι, Τσίγκρος, Ρόκας, Καμπούρης
Κόκκινες: 44′ Κασνέτσι
 
Αναγέννηση Καρδίτσας (Μάγγος): Πρίφτης, Τσόπελας (67′ Βουκομάνοβιτς), Δημόπουλος, Σμίλτος, Κισκαμπάνης, Υφαντής (57′ Ντάνκουα), Μπλέντι, Τσιλούλης, Τζέκος, Μπιτέλης, Ντιατά.
 
Πανελευσινιακός (Δημόπουλος): Γκόμεζ, Σιλιγαρδάκης, Ρόκας (78′ Ζέλιος), Τσίγκρος, Γραικός, Κωνσταντινίδης, Κασνέτσι, Καμπούρης, Ιορδανίδης (46′ Κορομηλάς), Τσούπρος, Αγγελούδης (50′ Δημόπουλος).
Διαιτητής: Αθανασίου (Αρτας)

 

Γνώμη

«O ύπνος του δικαίου» δίπλα στο μαγκάλι…
Ο Γιώργος Χελάκης γράφει στο sport-fm.gr για τον Έλληνα που κοιμάται ενώ του διαλύουν τη ζωή.
Κοιμάται ο μαλάκας! Του πετσοκόβουν τον μισθό, τον απολύουν, τον κυνηγάνε οι τράπεζες κι ο μαλάκας κοιμάται.
Όταν ξυπνάει βλέπει τις… αναιμικές διαδηλώσεις στην τηλεόραση και ειρωνεύεται τους διαδηλωτές. «Τι νομίζουν ότι θα κερδίσουν οι μαλάκες», αναρωτιέται, περιμένοντας να αρχίσει ο Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής. Περισσότερα

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.19
Δύση: 18.47
Σελήνη
19 ημερών
1430
Ο Σουλτάνος Μουράτ ο Β΄ κυριεύει την Θεσσαλονίκη από τους Βενετούς και την παραδίδει στη λεηλασία και τις φλόγες.
1821
Δύναμη Μανιατών δίνει την πρώτη μάχη του Αγώνος στον Άγιο Αθανάσιο της Καρύταινας.
1823
Συνέρχεται στο Άστρος Κυνουρίας η Β΄ Εθνική Συνέλευση.
1864
Υπογράφεται στο Λονδίνο συμφωνία για την Ένωση με την Ελλάδα των Ιονίων Νήσων.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"