Ειδήσεις

Αθλητικό camp Ταεκβοντό τον Αύγουστο στα Τρίκαλα με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τον Α.Σ. ΖΕΥΣ Πολεμικών Τεχνών διοργανώνει αθλητικό  camp  ταεκβοντό στα Τρίκαλα, το διάστημα 20-24 Αυγούστου 2022. Η διοργάνωση της εκδήλωσης εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας που συνεδρίασε σήμερα στη Λάρισα. Πρόκειται για μια αθλητική διοργάνωση πανελλήνιας εμβέλειας με τη συμμετοχή Συλλόγων απ όλη τη χώρα και 200 περίπου αθλητών με διεθνείς διακρίσεις σε πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα καθώς και πανελληνιονικών.

«Σε μια δύσκολη εποχή για την κοινωνία, στηρίζουμε εκδηλώσεις που δίνουν ανάσα και οξυγόνο ελπίδας,  προβάλλουν τον τόπο μας και δημιουργούν ρεύμα αθλητικού τουρισμού με προστιθέμενη αξία  και οφέλη για την τοπική οικονομία» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Γνώμη

«O ύπνος του δικαίου» δίπλα στο μαγκάλι…
Ο Γιώργος Χελάκης γράφει στο sport-fm.gr για τον Έλληνα που κοιμάται ενώ του διαλύουν τη ζωή.
Κοιμάται ο μαλάκας! Του πετσοκόβουν τον μισθό, τον απολύουν, τον κυνηγάνε οι τράπεζες κι ο μαλάκας κοιμάται.
Όταν ξυπνάει βλέπει τις… αναιμικές διαδηλώσεις στην τηλεόραση και ειρωνεύεται τους διαδηλωτές. «Τι νομίζουν ότι θα κερδίσουν οι μαλάκες», αναρωτιέται, περιμένοντας να αρχίσει ο Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής. Περισσότερα

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.18
Δύση: 18.21
Σελήνη
11 ημερών
1822
Νίκη των Ελλήνων, υπό τον Νικηταρά, στα Μέγαρα.
1849
Πεθαίνει ο Νικήτας Σταματελόπουλος (Νικηταράς ο Τουρκοφάγος).
1943
Δολοφονίες προκρίτων και κατοίκων στη Θεσπρωτία από τους Αλβανούς.
1944
Τμήμα 25 Ιερολοχιτών ενεργεί επιδρομή κατά της νήσου Μυκόνου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"