Ειδήσεις

ΕΠΟ: Υποχρεωτικός ο απινιδωτής σε κάθε γήπεδο, μετά τον θάνατο του 20χρονου στην Καρδίτσα

altΣτην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ την Τρίτη (17/1) πάρθηκε η απόφαση ώστε να γίνει υποχρεωτική η ύπαρξη απινιδωτή σε κάθε γήπεδο προκειμένου αυτό να εξασφαλίζει άδεια για τη διεξαγωγή αγώνων.
Ο χαμός του 20χρονου ποδοσφαιριστή Ηλία Μπρέλλα σε αγώνα στο Μουζάκι Καρδίτσας ο οποίος προήλθε από ισχαιμία του μυοκαρδίου έφερε εξελίξεις όσον αφορά την ύπαρξη απινιδωτή σε κάθε γήπεδο της χώρας.

Στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ την Τρίτη (17/1) τέθηκε ως θέμα προς συζήτηση και αποφασίστηκε η υποχρεωτική ύπαρξη απινιδωτή σε κάθε γήπεδο ώστε αυτό να πάρει άδεια για την τέλεση αγώνων.

Η σχετική ανακοίνωση τονίζει:
"Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις εξής αποφάσεις.
Η ΕΠΟ θα απευθύνει επιστολή στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας με την οποία θα ζητά να ενημερωθούν όλοι οι Δήμοι που έχουν στην ιδιοκτησία τους γήπεδα ότι είναι υποχρεωτική η ύπαρξη απινιδωτή ως προϋπόθεση για την αδειοδότηση τους, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα και στη σχετική ΚΥΑ.
Ο κ. Κατηκαρίδης Αλέξανδρος θα είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής Ομάδας Γυναικών".

Πηγή sport24.gr

Γνώμη

«O ύπνος του δικαίου» δίπλα στο μαγκάλι…
Ο Γιώργος Χελάκης γράφει στο sport-fm.gr για τον Έλληνα που κοιμάται ενώ του διαλύουν τη ζωή.
Κοιμάται ο μαλάκας! Του πετσοκόβουν τον μισθό, τον απολύουν, τον κυνηγάνε οι τράπεζες κι ο μαλάκας κοιμάται.
Όταν ξυπνάει βλέπει τις… αναιμικές διαδηλώσεις στην τηλεόραση και ειρωνεύεται τους διαδηλωτές. «Τι νομίζουν ότι θα κερδίσουν οι μαλάκες», αναρωτιέται, περιμένοντας να αρχίσει ο Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής. Περισσότερα

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.14
Δύση: 18.50
Σελήνη
12 ημερών
1780
Κατάληψη του φρουρίου του Πασσαβά και σφαγή των Τουρκαλβανών από τον ηγεμόνα της Μάνης Τζαννέτο Γρηγοράκη.
1822
Το ολοκαύτωμα της Χίου.
Ανδρούτσος, Νικηταράς και Υψηλάντης αποβιβάζονται στον Αχινό Φθιώτιδος.
1839
Οι Τούρκοι δολοφονούν στα Ιεροσόλυμα τον νεομάρτυρα Παναγιώτη.
1943
Το Ελληνικό υποβρύχιο "Κατσώνης" τορπιλίζει και βυθίζει γερμανική ναρκοθέτιδα στον όρμο του Γυθείου.
1956
Μαθητές του Γυμνασίου και του Κολλεγίου Πάφου έρχονται σε σύγκρουση με ισχυρές αγγλικές δυνάμεις στο Κτήμα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"