Ειδήσεις

Η Premia Properties χορηγός του Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ 2023-24

altΟ Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ ανακοινώνει με μεγάλη χαρά ότι η Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία Premia Properties, είναι χορηγός της ομάδας μας για την περίοδο 2023-24.
Η συνεργασία με την ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία στον κλάδο της ακίνητης περιουσίας ξεκινά για πρώτη φορά εφέτος, κάτι το οποίο αποτελεί τιμή για το σύλλογό μας.
Η Premia Properties ΑΕΕΑΠ (Λεωφ. Βασ. Σοφίας 59, Αθήνα) ιδρύθηκε το 1991 και από το 2008, οι μετοχές της διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ενώ από τον Απρίλιο του 2022, η εταιρεία έλαβε άδεια λειτουργίας ΑΕΕΑΠ.

Η Premia επιδιώκει τη δημιουργία ενός διαφοροποιημένου χαρτοφυλακίου ακινήτων υψηλής ποιότητας με ελκυστικές και βιώσιμες αποδόσεις, έχοντας αξιόπιστους μισθωτές μέσω μακροχρόνιων μισθώσεων, το οποίο σήμερα επικεντρώνεται στους τομείς της εφοδιαστικής αλυσίδας / logistics, των εξυπηρετούμενων οικιστικών ακινήτων και φοιτητικών εστιών, των εμπορικών ακινήτων, καθώς και σε κτίρια κοινωνικών υποδομών, κυρίως στον χώρο της εκπαίδευσης.
Παράλληλα, η Premia εφαρμόζει στρατηγική βιώσιμης επιχειρηματικής δραστηριότητας η οποία καθοδηγείται από την αφοσίωσή στην υπεύθυνη λειτουργία, στη δημιουργία αξίας για τους μετόχους, τους εργαζόμενους και τους κοινωνικούς εταίρους της, καθώς και στη βελτίωση της περιβαλλοντικής και κοινωνικής απόδοσης των περιουσιακών της στοιχείων.
Σύμφωνα με τις τελευταίες επίσημες εταιρικές ανακοινώσεις, η Premia διαθέτει 52 ακίνητα υπό διαχείριση, 100% πληρότητα σε ακίνητα εισοδήματος, 396.000 τ.μ. σε μικτή εκμισθώσιμη επιφάνεια (GLA), 7.2 χρόνια WALT (Μέση σταθμισμένη διάρκεια μισθώσεων, για ακίνητα εισοδήματος εξαιρουμένων των ΣΔΙΤ) και 286,3 εκατομμύρια ευρώ συνολικής αξίας επενδύσεων.
Ο κ. Ηλίας Γεωργιάδης, Εκτελεστικός Πρόεδρος της Premia δήλωσε: «O Α.Σ Καρδίτσας αποτελεί έναν ιστορικό σύλλογο που παρουσιάζει ταχύτατη ανάπτυξη και στοχεύει στην κορυφή του ελληνικού μπασκετικού πρωταθλήματος. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που από σήμερα θα βρισκόμαστε στο πλευρό του συλλόγου, ως χορηγός για την περίοδο 2023-24, συμβάλλοντας στην ενίσχυση του τοπικού αθλητικού κινήματος και της ευγενούς άμιλλας. H PremiaProperties ΑΕΕΑΠ υλοποιεί δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα και στηρίζει διαχρονικά τις τοπικές κοινωνίες».
 

Γνώμη

«O ύπνος του δικαίου» δίπλα στο μαγκάλι…
Ο Γιώργος Χελάκης γράφει στο sport-fm.gr για τον Έλληνα που κοιμάται ενώ του διαλύουν τη ζωή.
Κοιμάται ο μαλάκας! Του πετσοκόβουν τον μισθό, τον απολύουν, τον κυνηγάνε οι τράπεζες κι ο μαλάκας κοιμάται.
Όταν ξυπνάει βλέπει τις… αναιμικές διαδηλώσεις στην τηλεόραση και ειρωνεύεται τους διαδηλωτές. «Τι νομίζουν ότι θα κερδίσουν οι μαλάκες», αναρωτιέται, περιμένοντας να αρχίσει ο Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής. Περισσότερα

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.10
Δύση: 18.12
Σελήνη
17 ημερών
1575
Αποκεφαλισμός στην Κωνσταντινούπολη του νεομάρτυρα Ιωάννη Κάλφα.
1821
Ο Αρχιστράτηγος Αλέξανδρος Υψηλάντης, οι Αξιωματικοί και οι Στρατιώτες ορκίζονται τον όρκο της Ελευθερίας.
1822
Αγωνιστές επιτίθενται κατά πολυαρίθμων τουρκικών δυνάμεων στην Χαλανδρίτσα Πατρών.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"