Ειδήσεις

Με το σύνθημα «ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΟΥΣΙΑ … ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΕΣ» φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ αστυνομικών

Βόλος: Με επίκεντρο την ευαισθητοποίηση, την ενσυναίσθηση και την επαγρύπνηση για την αντιμετώπιση και καταπολέμηση της μάστιγας των ναρκωτικών, ως μείζονος προβλήματος με πολλαπλές προεκτάσεις, η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας,σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας και αρωγούς την Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Θεσσαλίας, την Ένωση Αστυνομικών Λάρισας, την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας,καθώς και την Τοπική Διοίκηση Μαγνησίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.), διοργάνωσαν με επιτυχία ποδοσφαιρικό αγώνα χθες, 26η Ιουνίου, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησής τους.

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας, μεταξύ των ομάδων των Διευθύνσεων Αστυνομίας Μαγνησίας και Λάρισας, με κεντρικό σύνθημα: «ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΟΥΣΙΑ…ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΕΣ», διεξήχθη στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο (ΕΑΚ) Βόλου.

Στο ημίχρονο του αγώνα,απονεμήθηκε αναμνηστική πλακέτα σε εκπροσώπους του ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ Βόλου, ενός φορέα με κοινό πεδίο δράσης κατά των ναρκωτικών.

Στην εκδήλωση, από την πλευρά της Αστυνομίας, παρέστησαν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Υποστράτηγος Θωμάς Καρανάσιος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Ντιζές, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, Αστυνομικός Διευθυντής Αγάπιος Χαρακόπουλος, ο Β΄ Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, Αστυνομικός Διευθυντής Αθανάσιος Κουλούρης, ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, Αστυνομικός Διευθυντής Διαμαντής Καρβέλης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. περιφέρειας Θεσσαλίας, Χρήστος Καλούσιος και ο Αντιπρόεδρος αυτής, Ελευθέριος Αναδιώτης, ως εκπρόσωποςτης ΈνωσηςΑστυνομικών Λάρισας,ο Απόστολος Καψάλης, ως εκπρόσωπος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας, ηΕυαγγελία Βουτσελά, οι Πρόεδροι των Τοπικών Διοικήσεων Λάρισας και Μαγνησίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών,Αχιλλέας Καλαμπούκας και Στέφανος Καρκάλης, αντίστοιχακαθώς και άλλοι αστυνομικοί.

Εναρμονισμένοι με την κεντρική στρατηγική του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για την πάταξη της διακίνησης των ναρκωτικών και την στόχευση για την προάσπιση της νεολαίας μας από το φαινόμενο, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας και οι υφιστάμενες Διευθύνσεις Αστυνομίας, θα συνεχίσουν να υλοποιούν παρεμφερείς κοινωνικές δράσεις.
 

Γνώμη

«O ύπνος του δικαίου» δίπλα στο μαγκάλι…
Ο Γιώργος Χελάκης γράφει στο sport-fm.gr για τον Έλληνα που κοιμάται ενώ του διαλύουν τη ζωή.
Κοιμάται ο μαλάκας! Του πετσοκόβουν τον μισθό, τον απολύουν, τον κυνηγάνε οι τράπεζες κι ο μαλάκας κοιμάται.
Όταν ξυπνάει βλέπει τις… αναιμικές διαδηλώσεις στην τηλεόραση και ειρωνεύεται τους διαδηλωτές. «Τι νομίζουν ότι θα κερδίσουν οι μαλάκες», αναρωτιέται, περιμένοντας να αρχίσει ο Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής. Περισσότερα

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.09
Δύση: 19.57
Σελήνη
6 ημερών
1470
Οι Τούρκοι πραγματοποιούν έφοδο, εισχωρούν στη Χαλκίδα και την κυριεύουν από τους Βενετούς.
1715
Οι Τούρκοι καταλαμβάνουν το Άργος από τους Βενετούς.
1913
Αγήματα του Ελληνικού Στόλου απελευθερώνουν την Αλεξανδρούπολη.
Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει την Ξάνθη.
1920
Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει την Αδριανούπολη, φθάνοντας έως την Τσατάλτζα, έξω από την Κωνσταντινούπολη.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"