Μέινβιλ: «Είμαι ευχαριστημένος που γύρισα στην Καρδίτσα»

Την ικανοποίηση του που επέστρεψε στην Καρδίτσα εξέφρασε ο Λουίς Μέινβιλ στην πρώτη του συνέντευξη μετά τον τραυματισμό του και την επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους ενώ τόνισε πως στόχος του είναι δια μέσω του ΣΠΑΚ και η επάνοδός του στην εθνική ομάδα του Καναδά που θα ετοιμάζεται για να προκριθεί στους Ολυμπιακούς αγώνες. Από την άλλη ο κ. Θεοδωρίδης  είπε ότι η νίκη επί της Παλλήνης θα βοηθήσει τόσο στο ψυχολογικό, όσο και στο αγωνιστικό αλλά και στο βαθμολογικό κομμάτι. Για τη νίκη η γυναικεία ομάδα το Σάββατο κόντρα στα Σουφλάρια.  Αναλυτικά:

Louis Mainville: «Πρώτα απ όλα είμαι ευχαριστημένος που γύρισα στην Καρδίτσα. Ήταν ένα μεγάλο διάστημα που έλειψα, λόγω της εγχείρησης που έκανα τον Μάιο.  Ήταν το πρώτο ματς το Σάββατο και νομίζω ότι ήταν  πολύ σπουδαίο για μένα και νομίζω ότι πήγα καλά. Είμαι ευχαριστημένος που η ομάδα μου κέρδισε και νομίζω ότι είχαμε καλή χημεία μετά από εννιά μήνες. Για μένα προσωπικά γύρισα για να παίξω βόλεϊ, να επανέλθω σε ταχύτητα να βρω τα πατήματα μου και να επανέλθω στην Εθνική ομάδα του Καναδά, για την πρόκριση  στους Ολυμπιακούς αγώνες. Και επίσης επανήλθα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Δεν έβλεπα την ομάδα πριν αλλά αισθάνομαι δυνατός και θα μπορέσω να τη βοηθήσω»
Σοφοκλής Θεοδωρίδης: «Πάντα μετά από μια νίκη και η ψυχολογία αλλά και η διάθεση αλλάζει. Και σίγουρα όταν αυτή η νίκη έρχεται από μια διακοπή τριών εβδομάδων και συν το γεγονός ότι είχαμε κάποια άσχημα αποτελέσματα πριν τη διακοπή, θεωρώ ότι ήταν μια αρκετά καλή νίκη και στο ψυχολογικό κομμάτι και στο αγωνιστικό και στο βαθμολογικό. Φυσικά σ αυτό συνετέλεσε πολύ και η παρουσία του Λούι, αλλά και όλων των υπολοίπων παιδιών με τη διάθεση που έδειξαν και δείξαμε ότι επιτέλους έχουμε στόχο και μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Μην ξεχνάμε ότι όσο καλά και αν παίζαμε τα δύο τελευταία χρόνια σ όλα τα παιχνίδια είχαμε ένα σοβαρό πρόβλημα στο πρώτο σετ. Ήταν η πρώτη φόρα στα δυο τελευταία χρόνια, στο ματς με την Παλλήνη, που κερδίσαμε τόσο εύκολα το πρώτο σετ. Μπορεί ν ακούγεται κάπως αλλά για μένα ήταν ένα σοβαρό ζητούμενο. Γιατί αυτό ήταν που καθόριζε πάρα πολύ όλο το παιχνίδι. Για να είμαι ειλικρινής περίμενα το παιχνίδι πιο δύσκολο. Σίγουρα ότι το κερδίσαμε 3-0  και εύκολα μας βοηθάει για την συνέχεια. Βέβαια το ότι κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι δεν σημαίνει τίποτα αν στη συνέχεια δεν μπορέσουμε να κρατήσουμε μια σταθερότητα.
Το Σάββατο έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα την Παναχαική, που βαθμολογικά είμαστε σχεδόν στα ίδια. Πάνω κάτω οι στόχοι είναι οι ίδιοι και είναι από τα παιχνίδια που αν το κερδίσεις σου δίνει μια δυναμική ώθηση για τη συνέχεια. Το ευχάριστο είναι ότι επί της ουσία δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα, άλλωστε έχουμε συνηθίσει με τα προβλήματα, δυστυχώς για μας και είναι αμελητέο να αναφερθούμε στο αν κάποιος είναι άρρωστος ή κάτι άλλο.  Ευελπιστώ ότι αν κρατήσουμε κάποια στοιχεία από το προηγούμενο παιχνίδι και τη διάθεση θα έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα».
Ρακοβίτη: «Με μεθοδικότητα και επαγγελματισμό η δουλειά του προπονητή μας»
Στη μεθοδικότητα και τον επαγγελματισμό με τον οποίο δουλεύει ο κ. Ασημακόπουλος τόνισε το λίμπερο της ομάδας Λίλια Ρακοβίτη, στη συνέντευξη της Πέμπτης, ενώ παράλληλα επεσήμανε ότι ο στόχος της ανόδου στην Α2 δεν είναι ακατόρθωτος αλλά ούτε και εύκολος. Από την πλευρά του ο κ. Ασημακόπουλος αναφερόμενος στην αντίπαλο του Σαββάτου τα Σουφλάρια κράτησε χαμηλούς τόνους υπογραμμίζοντας ότι μπορεί να κερδίσαμε μέσα στην έδρα τους αλλά αυτό δεν λέει τίποτα, ενώ κάλεσε τον φίλαθλο κόσμο της Καρδίτσας να έρθει στο γήπεδο και να δει το παιχνίδι.
Αναλυτικά:
Λίλια Ρακοβίτη: Κατ αρχή χρόνια πολλά σε όλους παίκτες, προπονητές, διοίκηση και κόσμο, με υγεία και καλή νέα αγωνιστική περίοδο. Ερχόμενη από τα Τρίκαλα, απ όπου κατάγομαι, διαπίστωσα ότι αξίζει να είμαι στην ομάδα του ΣΠΑΚ, που έχει ένα πάρα πολύ καλό κλίμα. Συνάντησα αθλήτριες που είναι πολύ καλά κορίτσια τόσο μέσα, όσο και έξω από το γήπεδο και με μια διοίκηση που είναι δίπλα μας και η οποία μας λύνει ότι πρόβλημα υπάρχει. Ο δε προπονητής μας κάνει μια πάρα πολύ καλή δουλειά με μεγάλη όρεξη, με μεθοδικότητα και επαγγελματισμό. Σαν ένα μικρό απολογισμό να αναφέρω ότι το 2011 δεν ξεκινήσαμε καλά, όμως τα αποτελέσματα ήταν θετικά για μας. Πιστεύω ότι με δουλειά, όρεξη και τύχη από όλους μας να πάμε καλύτερα στη συνέχεια. Πρέπει να πω ότι πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μας είναι η άνοδος στην Α2. Δεν θεωρώ ότι είναι ακατόρθωτο δεν θεωρώ όμως ότι είναι και εύκολο. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος μέσα στην ομάδα που να μην σκέφτεται καθημερινά αυτόν τον στόχο. Θέλει δουλειά, εμείς πάμε βήμα- βήμα, παιχνίδι- παιχνίδι, και Θεού θέλοντος όλα είναι ανοικτά. Όσον αφορά το παιχνίδι του Σαββάτου με τα Σουφλάρια, έχουμε μια δύσκολη αποστολή, όμως έχουμε δουλέψει αρκετά αυτή τη βδομάδα και ο προπονητής μας, μας έχει επισημάνει κάποια σημεία, που αν είμαστε συγκεντρωμένες και κάνουμε ότι μας πει,  το αποτέλεσμα θα είναι θετικό για μας. Καλώ τον κόσμο το Σάββατο να έρθει στο γήπεδο και να συμπαρασταθεί στην προσπάθειά μας.
Τάσος Ασημακόπουλος: Ξεκινήσαμε τον δεύτερο γύρο την προηγούμενη αγωνιστική και παίξαμε σ ένα γήπεδο που θύμιζε «κρυφό σχολειό», κάτω από συνθήκες που δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα για την αγωνιστική μας ετοιμότητα. Το Σάββατο , έχουμε ένα ματς με τα Σουφλάρια, που έχουν τον ίδιο στόχο με μας. Το ότι την κερδίσαμε στον πρώτο γύρο μέσα στην έδρα τους, ούτε μας εφησυχάζει, ούτε μας επαναπαύει. Θέλουμε να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι, διότι με νίκη κλειδώνουμε την οκτάδα, που θα διεκδικήσει την άνοδο στην Α2 και σε περίπτωση νίκης αποκτούμε κι ένα πλεονέκτημα ψυχολογικό, έναντι αυτής της ομάδας που εγώ πιθανολογώ ότι θα είναι στο γκρουπ των οκτώ για την Α2. Η δουλειά που μπορούσε να γίνει αυτή την εβδομάδα έγινε. Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα πρόβλημα με την πασσαδόρο μας την Ευγενία Καρβούνη, η οποία έχει μια φλεγμονή στην δεξιά ωμοπλάτη και θα είναι για μια βδομάδα εκτός γηπέδου. Το γεγονός που δεν προπονήθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε είναι ότι δεν δούλεψε και η ομάδα καλά, προπονητικά. Εκείνο που θέλω να σημειώσω είναι ότι το Σάββατο παίζουμε ένα καλό παιχνίδι με τα Σουφλάρια και θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Στις φανέλες μας γράφει ΣΠΑ Καρδίτσας και αυτό αντιπροσωπεύει και τον κόσμο και εμάς.

 

Γνώμη

«O ύπνος του δικαίου» δίπλα στο μαγκάλι…
Ο Γιώργος Χελάκης γράφει στο sport-fm.gr για τον Έλληνα που κοιμάται ενώ του διαλύουν τη ζωή.
Κοιμάται ο μαλάκας! Του πετσοκόβουν τον μισθό, τον απολύουν, τον κυνηγάνε οι τράπεζες κι ο μαλάκας κοιμάται.
Όταν ξυπνάει βλέπει τις… αναιμικές διαδηλώσεις στην τηλεόραση και ειρωνεύεται τους διαδηλωτές. «Τι νομίζουν ότι θα κερδίσουν οι μαλάκες», αναρωτιέται, περιμένοντας να αρχίσει ο Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής. Περισσότερα

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Οι ναυαγοί 

«Τέσσερις ναυαγοί ηλικίας 20, 40, 50 και 70 ετών βρίσκονται σε ένα νησί και σε απόσταση αναπνοής σε ένα άλλο νησί βρίσκονται ισάριθμα πανέμορφα μοντέλα.
Ο 20άρης λέει: -Γρήγορα να κολυμπήσουμε να πάμε απέναντι στα κορίτσια!
Ο 40άρης του απαντά: -Καλά μην βιάζεσαι και τόσο.
Ο 50άρης προτείνει: -Εγώ λέω να κατασκευάσουμε μία σχεδία
O 70άρης: – Για σταθείτε ρε παιδιά. Γιατί να τα κάνουμε όλα αυτά; Αφού κι από εδώ βλέπουμε!!!»