Ειδήσεις

Κερδοφόρο για πρώτη φορά, μετά από χρόνια το Παυσίλυπο

Θετικά οικονομικά αποτελέσματα για την επιχείρηση του Παυσιλύπου (τουλάχιστον για το πρώτο εξάμηνο του 2012) πέτυχε η νέα διοίκηση σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεση του ο «Θ». Πρόκειται για μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη η οποία σίγουρα πιστώνεται στη νέα διοίκηση του Παυσιλύπου, στον κ. Μάνθο Κουκούλη ως πρόεδρο αλλά και στον κ. Μιχάλη Μυγδάκο, ως διευθύνοντα σύμβουλο, που από τη στιγμή που ανέλαβαν τα καθήκοντα τους, αναβάθμισαν σημαντικά το χώρο. Βέβαια αυτή η σημαντική επιτυχία αποδεικνύει ότι όταν υπάρχει όρεξη για δουλειά ακόμη και μια επιχείρηση του δημοσίου ( με τη διασταλτική ερμηνεία του όρου) μπορεί να πετύχει στο έργο της και να είναι κερδοφόρα.

Επίσης μια άλλη σκέψη που σίγουρα έρχεται συνειρμικά στο μυαλό του καθένα, είναι τι πραγματικά συνέβαινε και οι προηγούμενες διοικήσεις παρουσίαζαν μόνο ζημιές οι οποίες μάλιστα αφορούν σε σημαντικά ποσά;

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 08.40
Δύση: 17.58
Πανσέληνος
1868
Μεγάλη καταστροφή του Σώματος Μανιατών υπό τον Δημ. Πετροπουλάκη στις Βρύσες Χανίων από τον τουρκικό στρατό
1940
Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει το Αργυρόκαστρο.
1943
Γερμανοί κατακτητές εισέρχονται στην Μονή του Μεγάλου Σπηλαίου και φονεύουν 13 υπερήλικες μοναχούς, 3 υπηρέτες, ένα προστατευόμενο ορφανό ηλικίας 7 ετών και 5 προσκυνητές.
1944
Το Σύνταγμα Χωροφυλακής Μακρυγιάννη ανθίσταται ηρωικώς και αποκρούει σφοδρή επίθεση των κομμουνιστών ανταρτών.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Οι ναυαγοί 

«Τέσσερις ναυαγοί ηλικίας 20, 40, 50 και 70 ετών βρίσκονται σε ένα νησί και σε απόσταση αναπνοής σε ένα άλλο νησί βρίσκονται ισάριθμα πανέμορφα μοντέλα.
Ο 20άρης λέει: -Γρήγορα να κολυμπήσουμε να πάμε απέναντι στα κορίτσια!
Ο 40άρης του απαντά: -Καλά μην βιάζεσαι και τόσο.
Ο 50άρης προτείνει: -Εγώ λέω να κατασκευάσουμε μία σχεδία
O 70άρης: – Για σταθείτε ρε παιδιά. Γιατί να τα κάνουμε όλα αυτά; Αφού κι από εδώ βλέπουμε!!!»