Ειδήσεις

Έργα αγροτικής οδοποιίας στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας

Β. Τσιάκος: Παρεμβαίνουμε στην ύπαιθρο για να στηρίξουμε τον αγροτικό πληθυσμό

Έργα αγροτικής οδοποιίας συνολικού προϋπολογισμού 194.758,20 € άρχισαν ήδη να κατασκευάζονται στην Περ. Ενότητα Καρδίτσας, αφού τη σχετική σύμβαση υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ Αγοραστός, με εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας. Αντικείμενο της εργολαβίας είναι οι βελτιώσεις και οι παρεμβάσεις σε πολλά σημεία του αγροτικού δικτύου, τα οποία χρήζουν βελτιώσεων. Στόχος του έργου είναι να βελτιωθεί η πρόσβαση των κατοίκων των αγροτικών περιοχών προς τις καλλιέργειες, αλλά και γενικότερα προς τις υπαίθριες δραστηριότητες τους. Όπως τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος, ο οποίος επισκέφθηκε ορισμένα σημεία στα οποία εκτελούνται εργασίες με τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Ψαχούλα, στόχος της Αιρετής Περιφέρειας και της αντιπεριφέρειας Καρδίτσας, είναι τα κονδύλια που εξασφαλίζονται για παρεμβάσεις στον αγροτικό χώρο, να αξιοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο για τους αγρότες και τον πληθυσμό της υπαίθρου.
«Έχουμε υποχρέωση να στηρίξουμε τους αγρότες μας, γιατί είναι το σπουδαιότερο παραγωγικό δυναμικό της περιοχής μας. Τόσο ο Περιφερειάρχης κ Αγοραστός όσο κι εμείς προσπαθούμε να μεγιστοποιήσουμε τα οφέλη από τις παρεμβάσεις που γίνονται ώστε ο αγροτικός πληθυσμός να έχει τις περισσότερες δυνατές υποδομές για να ασκεί απρόσκοπτα την παραγωγική διαδικασία» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ Τσιάκος. Επίσης ο αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τους προέδρους των τοπικών διαμερισμάτων και τους κατοίκους των χωριών, για την καλή συνεργασία που υπάρχει, ώστε και το αποτέλεσμα του έργου που εκτελείται, να είναι το καλύτερο δυνατό.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 08.40
Δύση: 17.58
Πανσέληνος
1868
Μεγάλη καταστροφή του Σώματος Μανιατών υπό τον Δημ. Πετροπουλάκη στις Βρύσες Χανίων από τον τουρκικό στρατό
1940
Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει το Αργυρόκαστρο.
1943
Γερμανοί κατακτητές εισέρχονται στην Μονή του Μεγάλου Σπηλαίου και φονεύουν 13 υπερήλικες μοναχούς, 3 υπηρέτες, ένα προστατευόμενο ορφανό ηλικίας 7 ετών και 5 προσκυνητές.
1944
Το Σύνταγμα Χωροφυλακής Μακρυγιάννη ανθίσταται ηρωικώς και αποκρούει σφοδρή επίθεση των κομμουνιστών ανταρτών.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Οι ναυαγοί 

«Τέσσερις ναυαγοί ηλικίας 20, 40, 50 και 70 ετών βρίσκονται σε ένα νησί και σε απόσταση αναπνοής σε ένα άλλο νησί βρίσκονται ισάριθμα πανέμορφα μοντέλα.
Ο 20άρης λέει: -Γρήγορα να κολυμπήσουμε να πάμε απέναντι στα κορίτσια!
Ο 40άρης του απαντά: -Καλά μην βιάζεσαι και τόσο.
Ο 50άρης προτείνει: -Εγώ λέω να κατασκευάσουμε μία σχεδία
O 70άρης: – Για σταθείτε ρε παιδιά. Γιατί να τα κάνουμε όλα αυτά; Αφού κι από εδώ βλέπουμε!!!»