Δραστηριότητα της ΚΝΕ Καρδίτσας

H T.O. Καρδίτσας της ΚΝΕ συνεχίζει το πλατύ πολιτικό άνοιγμα στη νεολαία μπροστά στις εκλογές, για την αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ, της μονής δύναμης που διεκδικεί και παλεύει για τα σύγχρονα δικαιώματα της νεολαίας.
Καλεί όλους τους νέους του νομού να πάρουν μέρος στις δραστηριότητες που προγραμματίζει από κοινού με την Κ.Ο. Καρδίτσας του ΚΚΕ:

Την  Τετάρτη 26 Ιούνη στις 9 μ.μ. στην πλατεία Πλαστήρα, θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Καρδίτσα. Ομιλήτρια θα είναι η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Κόμματος. Ενώ νωρίτερα στις 2 μ.μ. θα μιλήσει στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Καρδίτσας, στο αμφιθέατρο. Αμέσως μετά τη συγκέντρωση, το βράδυ της Τετάρτης, η Τ.Ο. Καρδίτσας της ΚΝΕ καλεί νέους και νέες,  για συζήτηση, φαγητό και κρασί, στην ταβέρνα “Κοντοζήσης”  (Τρικάλων 37, Καρδίτσα)
Την Παρασκευή 28 Ιούνη, τις 8.30 μμ, στο Παυσίλυπο (αναψυκτήριο), η Κομματική Οργάνωση οργανώσει συζήτηση με νέα ζευγάρια. Από τις 8.00 μμ στο χώρο θα υπάρχουν δραστηριότητες με ζωγραφική και παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού “Το μυστικό της ΚΝΕ” για μικρούς και μεγαλύτερους φίλους της ΚΝΕ
Την Τρίτη 2 Ιούλη, στις 9.00 μμ, στο εκλογικό περίπτερο (κεντρική πλατεία). Συζητάμε ανοιχτά με νέους και νέες, απατώντας σε προβληματισμούς «Ζωή με ευκαιρίες ή Ζωή με δικαιώματα;»
Την Πέμπτη 4 Ιούλη, στις 9.00 μμ, στη Σέκλιζα, στην “Αυλή του Ασώτου”, γλέντι με το συγκρότημα “Ροζ Πένες”
Καθημερινά το ραντεβού εξορμήσεων και  περιοδειών, πρωί και απόγευμα, είναι στο εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ (κεντρική πλατεία).
24.6.2019

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.14
Δύση: 20.53
Σελήνη
18 ημερών
1054
Οριστικοποιείται το Σχίσμα μεταξύ της Ορθοδόξου και της παπικής εκκλησίας.
1715
Οι Τούρκοι καταλαμβάνουν το Ναύπλιο από τους Ενετούς.
1792
Ο Λάμπρος Τζαβέλας και άλλοι 16 Σουλιώτες πέφτουν ηρωικά, ενώ αμύνονται στα στενά της Κιάφας κατά των Τούρκων.
1822
Αποτυχία των Τούρκων να καταλάβουν το Βασιλάδι.
1827
Ο Βρετανός ναύαρχος Κόχραν και ο φιλέλλην Τόμας καταναυμαχούν στην Γλαρέντζα Ζακύνθου 4 αιγυπτιακά πολεμικά.
1828
Πεθαίνει ο Αλέξανδρος Υψηλάντης, Γενικός Αρχηγός της Φιλικής Εταιρείας, στις φυλακές της Βιέννης.
1903
Το βουλγαρικό κομιτάτο εκδηλώνει επανάσταση με επίκεντρο τη Δυτ. Μακεδονία.
1974
Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις ενεργούν απόβαση στην Κύπρο.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ο παντρεμένος

Ένας παντρεμένος πλησιάζει μια γυναικάρα στο super market και της λέει: «Έχω χάσει τη γυναίκα μου στους διαδρόμους. Σας πειράζει να μιλήσουμε για λίγο;».

Εκείνη τον ρωτάει: «Δε θα ήταν προτιμότερο να ψάξεις να τη βρεις απ' το να μιλάς μαζί μου;»

Και της απαντά ο παντρεμένος: «Μα δε θα χρειαστεί, κάθε φορά που μιλάω με όμορφη γυναίκα, η γυναίκα μου εμφανίζεται απ' το πουθενά!».