Ολοκληρώθηκε το αγωνιστικό τριήμερο σύγχρονου τάβλι (backgammon)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το αγωνιστικό τριήμερο σύγχρονου τάβλι (backgammon) που πραγματοποιήθηκε στην Καρδίτσα στις 21-23 Ιουνίου, στον εξαιρετικά όμορφο και φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου ΚΙΕΡΙΟΝ.
Πρωταθλητής Ελλάδος αναδείχτηκε ο Κώστας Κυριακάκης (ΟΜ.Αθήνας) που επικράτησε στον τελικό του Μιχάλη Προυκάκη (Σ.Α.Κ.Αθηνών) Στην 3η θέση τερμάτισε ο Γιάννης Πασιαλης (ΟΜ.Αθήνας).

Με συμμετοχές κορυφαίων παιχτών (35) από όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε το KARDITSA JACKPOT, όπου την 1η θέση κατέλαβε ο Γιώργος Αυδής, την 2η ο Γιάννης Ατματζίδης και την 3η ο Ανδρέας Τόλιας.
Μεγάλη επιτυχία είχε και το KARDITSA SPEED με συμμετοχή 24 παιχτών. Νικητής αναδείχτηκε ο Σταύρος Τσολάκος και 2ος ο Σάκης Δημάκης.
Παράλληλα διοργανώθηκαν 3 JACKPOT των 8 παιχτών. Νικητές αναδείχτηκαν οι: Σάκης Δημάκης, Λεωνίδας Σαλταγιάννης και Χρυσάφης Κολιντζαρίδης.

Στην τελετή έναρξης που πραγματοποιήθηκε, βραβεύτηκε ο επίτιμος πρόεδρος Αντρέας Καραμπινάς για την συνολική του προσφορά στην ανάπτυξη και διάδοση του αγωνιστικού τάβλι, από τον πρόεδρο του συλλόγου Μιχάλη Χριστοφοράκη, καθώς και οι 3 πρώτοι του πρωταθλήματος Καρδίτσας 2018-19 (Γρουτσος, Σταρίδας, Πλαβός) και 2 πρώτοι του κυπέλλου (Σταρίδας, Δημάκης), παρουσία της εκπροσώπου της περιφέρειας Θεσσαλίας, Μαρίας Τσουρή-Καραμπινά.

Οι νικητές, πέρα από τα προβλεπόμενα κύπελλα, παρέλαβαν και τα έξτρα έπαθλα, προσφορά του μεγάλου χορηγού της εκδήλωσης EMERGENCY HELP.
Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ για την άψογη εξυπηρέτηση και στήριξη του συλλόγου τα τελευταία χρόνια, καθώς και στους άλλους χορηγούς της εκδήλωσης: BHP Βιομηχανία Λιπασμάτων, Σκλαβενίτης, ΚΤΕΛ Καρδίτσας, Εστιατόριο Μαγέρικο, Σύλλογος ΑΟΤΕΧΚ, Καφέ SUNSET, Καφέ GOSSIP, Μέλι οικογένεια ΛΩΡΙΔΑ.
Η εκδήλωση οργανώθηκε από τον Όμιλο Σύγχρονου Αγωνιστικού Τάβλι Καρδίτσας (Οργ. επιτροπη: Μ. Χριστοφοράκης, Ε Λωρίδας, Χρ. Νταλανίκας) με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Θεσσαλίας και χορηγούς επικοινωνίας την ΕΡΤ και το KarditsaLive.net

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΑΒΛΙ - ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.13
Δύση: 17.10
Σελήνη
17 ημερών
1800
Οι Τούρκοι απαγχονίζουν τον αγιορείτη νεομάρτυρα Κωνσταντίνο από την Ύδρα.
1821
Οι Τούρκοι πυρπολούν τον Πολύγυρο Χαλκιδικής και σφάζουν πολλούς από τους κατοίκους του.
1827
Νικηφόρος μάχη στο Τρικέρι Μαγνησίας.
1848
Οι Τούρκοι απαγχονίζουν στην Κρήτη τον νεομάρτυρα Παντελεήμονα.
1906
Το ανταρτικό σώμα του Ανθυπολοχαγού Σαράντου Αγαπηνού (Τέλλου Άγρα) επιτίθεται εναντίον της βουλγαρικής καλύβας στο Ζερβοχώρι της λίμνης Γιαννιτσών.
1919
Συνθήκη του Νεϊγύ, με την οποία τερματίστηκε η εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ των νικητριών δυνάμεων και της Βουλγαρίας.
1940
Απώθηση της ιταλικής μεραρχίας Φερράρα στο στενό Δελβινακίου από τον Ελληνικό Στρατό.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ο ηλεκτρολόγος, ο μηχανικός και ο κομπιουτεράς

Τρεις φίλοι στο αυτοκίνητο

Τρεις φίλοι, ένας ηλεκτρολόγος, ένας μηχανικός κι ένας κομπιουτεράς πάνε μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Κάποια στιγμή το αυτοκίνητο κάνει έναν περίεργο θόρυβο και σταματάει.
Αρχίζουν να αναρωτιούνται τι συμβαίνει και να προσπαθούν να βρουν μια λύση, οπότε λέει ο ηλεκτρολόγος:
«Πιστεύω ότι φταίνε τα ηλεκτρικά που χάλασε το αμάξι!»
Ο μηχανολόγος το σκέφτεται για λίγο και λέει:
«Εγώ λέω ότι το πρόβλημα είναι μηχανολογικό!»
Κι έρχεται η σειρά του κομπιουτερά και λέει:
«Εγώ λέω ότι πρέπει να βγούμε και να ξαναμπούμε, μήπως τρέξει!»