Ολοκληρώθηκε το αγωνιστικό τριήμερο σύγχρονου τάβλι (backgammon)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το αγωνιστικό τριήμερο σύγχρονου τάβλι (backgammon) που πραγματοποιήθηκε στην Καρδίτσα στις 21-23 Ιουνίου, στον εξαιρετικά όμορφο και φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου ΚΙΕΡΙΟΝ.
Πρωταθλητής Ελλάδος αναδείχτηκε ο Κώστας Κυριακάκης (ΟΜ.Αθήνας) που επικράτησε στον τελικό του Μιχάλη Προυκάκη (Σ.Α.Κ.Αθηνών) Στην 3η θέση τερμάτισε ο Γιάννης Πασιαλης (ΟΜ.Αθήνας).

Με συμμετοχές κορυφαίων παιχτών (35) από όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε το KARDITSA JACKPOT, όπου την 1η θέση κατέλαβε ο Γιώργος Αυδής, την 2η ο Γιάννης Ατματζίδης και την 3η ο Ανδρέας Τόλιας.
Μεγάλη επιτυχία είχε και το KARDITSA SPEED με συμμετοχή 24 παιχτών. Νικητής αναδείχτηκε ο Σταύρος Τσολάκος και 2ος ο Σάκης Δημάκης.
Παράλληλα διοργανώθηκαν 3 JACKPOT των 8 παιχτών. Νικητές αναδείχτηκαν οι: Σάκης Δημάκης, Λεωνίδας Σαλταγιάννης και Χρυσάφης Κολιντζαρίδης.

Στην τελετή έναρξης που πραγματοποιήθηκε, βραβεύτηκε ο επίτιμος πρόεδρος Αντρέας Καραμπινάς για την συνολική του προσφορά στην ανάπτυξη και διάδοση του αγωνιστικού τάβλι, από τον πρόεδρο του συλλόγου Μιχάλη Χριστοφοράκη, καθώς και οι 3 πρώτοι του πρωταθλήματος Καρδίτσας 2018-19 (Γρουτσος, Σταρίδας, Πλαβός) και 2 πρώτοι του κυπέλλου (Σταρίδας, Δημάκης), παρουσία της εκπροσώπου της περιφέρειας Θεσσαλίας, Μαρίας Τσουρή-Καραμπινά.

Οι νικητές, πέρα από τα προβλεπόμενα κύπελλα, παρέλαβαν και τα έξτρα έπαθλα, προσφορά του μεγάλου χορηγού της εκδήλωσης EMERGENCY HELP.
Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ για την άψογη εξυπηρέτηση και στήριξη του συλλόγου τα τελευταία χρόνια, καθώς και στους άλλους χορηγούς της εκδήλωσης: BHP Βιομηχανία Λιπασμάτων, Σκλαβενίτης, ΚΤΕΛ Καρδίτσας, Εστιατόριο Μαγέρικο, Σύλλογος ΑΟΤΕΧΚ, Καφέ SUNSET, Καφέ GOSSIP, Μέλι οικογένεια ΛΩΡΙΔΑ.
Η εκδήλωση οργανώθηκε από τον Όμιλο Σύγχρονου Αγωνιστικού Τάβλι Καρδίτσας (Οργ. επιτροπη: Μ. Χριστοφοράκης, Ε Λωρίδας, Χρ. Νταλανίκας) με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Θεσσαλίας και χορηγούς επικοινωνίας την ΕΡΤ και το KarditsaLive.net

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΑΒΛΙ - ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.14
Δύση: 20.53
Σελήνη
18 ημερών
1054
Οριστικοποιείται το Σχίσμα μεταξύ της Ορθοδόξου και της παπικής εκκλησίας.
1715
Οι Τούρκοι καταλαμβάνουν το Ναύπλιο από τους Ενετούς.
1792
Ο Λάμπρος Τζαβέλας και άλλοι 16 Σουλιώτες πέφτουν ηρωικά, ενώ αμύνονται στα στενά της Κιάφας κατά των Τούρκων.
1822
Αποτυχία των Τούρκων να καταλάβουν το Βασιλάδι.
1827
Ο Βρετανός ναύαρχος Κόχραν και ο φιλέλλην Τόμας καταναυμαχούν στην Γλαρέντζα Ζακύνθου 4 αιγυπτιακά πολεμικά.
1828
Πεθαίνει ο Αλέξανδρος Υψηλάντης, Γενικός Αρχηγός της Φιλικής Εταιρείας, στις φυλακές της Βιέννης.
1903
Το βουλγαρικό κομιτάτο εκδηλώνει επανάσταση με επίκεντρο τη Δυτ. Μακεδονία.
1974
Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις ενεργούν απόβαση στην Κύπρο.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ο παντρεμένος

Ένας παντρεμένος πλησιάζει μια γυναικάρα στο super market και της λέει: «Έχω χάσει τη γυναίκα μου στους διαδρόμους. Σας πειράζει να μιλήσουμε για λίγο;».

Εκείνη τον ρωτάει: «Δε θα ήταν προτιμότερο να ψάξεις να τη βρεις απ' το να μιλάς μαζί μου;»

Και της απαντά ο παντρεμένος: «Μα δε θα χρειαστεί, κάθε φορά που μιλάω με όμορφη γυναίκα, η γυναίκα μου εμφανίζεται απ' το πουθενά!».