Ειδήσεις του αστυνομικού δελτίου από την Θεσσαλία

Λάρισα
Σύλληψη 32χρονης για διακίνηση ναρκωτικών δισκίων
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, μία 32χρονη ημεδαπή, διότι βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν (40) ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατείχε χωρίς ιατρική συνταγή, καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα.
Σύλληψη 41χρονου για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στη Λάρισα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι διέρρηξε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και αφαίρεσε από το εσωτερικό του ένα κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό. Στην κατοχή βρέθηκε και κατασχέθηκε το κινητό, καθώς και μέρος του χρηματικού ποσού. 
 
Σύλληψη δύο ατόμων για διακίνηση ναρκωτικών δισκίων
Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 36 και 31 ετών, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο όπου επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (48) ναρκωτικά δισκία, χωρίς ιατρική συνταγή, τρία κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των (35) ευρώ.    
 
Βόλος
Σύλληψη 22χρονου για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης
Συνελήφθη, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, ένας 22χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.  
 
Σύλληψη δύο ατόμων για κλοπή
Συνελήφθησαν, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, δύο ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας 32χρονος και μία 28χρονη, για κλοπή. Ειδικότερα, οι δύο συλληφθέντες διέρρηξαν αρτοποιείο και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (263,7) ευρώ, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του 32χρονου, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του.  
 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.44
Δύση: 19.10
Σελήνη
12 ημερών
1453
Ο πλοίαρχος Φλαντανέλλας εισέρχεται στον Κεράτιο κόλπο και εφοδιάζει την πολιορκούμενη Κωνσταντινούπολη.
1821
Οι Έλληνες επαναστάτες του Γαλατσίου Μολδαβίας καταστρέφουν την γέφυρα του ποταμού Σερέτη.
1941
Υπογράφεται στο Βοτονόσι Ηπείρου το Πρωτόκολλο συνθηκολογήσεως του Ελληνικού Στρατού.
1943
Στην τοποθεσία Λυκόχωρος της Βουνιχώρας Παρνασσίδος γίνεται η επίσημη τελετή ορκωμοσίας των ανδρών του 5/42 Συντάγματος Ευζώνων.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"