Ειδήσεις του αστυνομικού δελτίου από την Θεσσαλία

ΛΑΡΙΣΑΣ
Σύλληψη 45χρονου για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης και αντίσταση
Συνελήφθη χθες το βράδυ στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι  βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης, ενώ επιπλέον κατά τη σύλληψή του αντιστάθηκε.
 
Σύλληψη αλλοδαπών για κατοχή μικροποσότητα ηρωίνης
Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 35 και 34 ετών, διότι κατά την προσέγγιση των αστυνομικών για επικείμενο έλεγχο, εκσφενδόνισαν στο έδαφος μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε.
 
Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου
Συνελήφθη χθες  το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Γόννων, ένας 29χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή (1.500) ευρώ, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών. 
 
ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Εξιχνίαση δύο περιπτώσεων κλοπών – σχηματισμός δικογραφίας
Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 34χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα κατά το προηγούμενο δίμηνο εισήλθε σε δύο οικίες στο Βόλο, και αφαίρεσε διάφορα κοσμήματα, τα οποία στη συνέχεια πούλησε σε ενεχυροδανειστήρια της πόλης. Τα αφαιρεθέντα κοσμήματα βρέθηκαν στα προαναφερόμενα καταστήματα, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στις νόμιμες δικαιούχους.   
 
Σύλληψη 36χρονου για κατοχή κάνναβης
Συνελήφθη χθες  το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μαγνησίας, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του και σε νομότυπη έρευνας που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους (9,66) γραμμαρίων.
 
ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Σύλληψη δύο ατόμων για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Συνελήφθησαν χθες  το βράδυ στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 39χρονος ημεδαπός και ένας 46χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του πρώτου βρέθηκε μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, ενώ στην κατοχή του τελευταίου βρέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης. Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.     
                   
Σύλληψη 48χρονου για παράβαση του νόμου περί όπλων
Συνελήφθη χθες το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, ένας 48χρονος ημεδαπός, διότι κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητό του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι, ένα  δακρυγόνο σπρέι και μία μεταλλική ράβδος. 
 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.47
Δύση: 19.08
Σελήνη
10 ημερών
1453
Αποκρούεται νυχτερινή επίθεση τουρκικών δυνάμεων κατά της Κωνσταντινουπόλεως.
1821
Νίκες των Ελλήνων στους Μόλους και στην Σέλιμνα Μαντινείας.
Το φρούριο της Μανδενίτσης Φθιώτιδος παραδίδεται στον Διοβουνιώτη.
1829
Παραδίδεται από την τουρκική φρουρά στις Ελληνικές δυνάμεις η Ναύπακτος και υψώνεται στο Φρούριό της η Ελληνική Σημαία.
1878
Υπογράφεται στο χωριό Σμόκοβο του όρους Όθρυς ανακωχή μεταξύ των Ελλήνων επαναστατών και των Τούρκων.
1914
Επίθεση κατά βορειοηπειρωτικού σώματος στο Τεπελένι.
1922
Απελευθέρωση της Νέας Εφέσου.
1941
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν τα Σέρβια Κοζάνης και την Καλαμπάκα.
Αυτοκτονεί στην Αθήνα ο Πρωθυπουργός Αλέξανδρος Κορυζής.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"