Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στη διεθνή τουριστική έκθεση IFT στο Βελιγράδι

Μετά το επιτυχημένο workshop που διοργάνωσε  στην πρωτεύουσα της Σερβίας,  η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχε ως συνεκθέτης του ΕΟΤ στη διεθνή  τουριστική έκθεση του Βελιγραδίου IFT (International Fair of Tourism). Στο χώρο της Περιφέρειας   ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού - Πολιτισμού Γιάννης Μπουτίνας, ο περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Λιούπας και τα  υπηρεσιακά  στελέχη πρόβαλλαν με σύγχρονα μέσα, όπως τα νέα VR360 γυαλιά,  τους προορισμούς της  Θεσσαλίας στους  επισκέπτες της  σερβικής αγοράς. Το ενδιαφέρον του κοινού  συγκέντρωσαν προορισμοί όπως τα Μετέωρα, ο Βόλος και το Πήλιο,  η Σκιάθος, αλλά και η Σκόπελος, η Αλόννησος, η Λίμνη Πλαστήρα, τα ορεινά Τρίκαλα και η περιοχή του Ολύμπου.

Η έκθεση έδωσε τη δυνατότητα να πραγματοποιηθούν επαφές με τουριστικούς φορείς της Σερβίας και οι επαγγελματίες της Θεσσαλίας να συναντηθούν με  τουριστικά γραφεία και να συνομιλήσουν με επισκέπτες.
Την έκθεση εγκαινίασε ο Πρόεδρος της  Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς, ο οποίος κατά την επίσκεψη του στον εκθεσιακό χώρο έτυχε θερμής υποδοχής από τη θεσσαλική αντιπροσωπεία. Το χώρο της  Θεσσαλίας επισκέφτηκε επίσης ο εκπρόσωπος  του Ελληνικού Κόμματος της  Σερβίας Βασίλειος  Προβελλέγγιος.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.07
Δύση: 19.59
Πανσέληνος
685
Πεθαίνει ο Αυτοκράτορας Κωνσταντίνος Δ΄ ο Πωγωνάτος και τον διαδέχεται ο υιός του Ιουστινιανός Β΄.
1913
Μετά την ραγδαία προέλαση του Ελληνικού Στρατού, καταλαμβάνονται τα στενά της Κρέσνας, βαθειά μέσα στο βουλγαρικό έδαφος.
1920
Η Μεραρχία Σμύρνης φθάνει στην Αρκαδιούπολη (Λουλέ Μπουργκάζ), μετά από ταχεία προέλαση στην Ανατολική Θράκη.
1944
Οι Γερμανοί εκτελούν με ξιφολόγχη Έλληνες στην Σιάτιστα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!