Αυτοψία Μαρίας Γαλλιού σε έργα αγροτικής οδοποιίας στην Ελασσόνα

Την πορεία υλοποίησης έργου  αγροτικής οδοποιίας στο Λουτρό Ελασσόνας,που εξυπηρετεί6 κτηνοτροφικές  εκμεταλλεύσεις επιθεώρησε η Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ.Μαρία Γαλλιού. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει και νέο έργο ασφαλτόστρωσης και αποκατάστασης αγροτικής οδοποιίας στις κοινότητες Κρανιά και Άκρη  το οποίο θα εξυπηρετήσει συνολικά 40 ποιμνιοστάσια.Πρόκειται για έργα τα οποία χρηματοδοτεί η περιφέρεια μετά από συνεργασία με το δήμο Ελασσόνας και τις τοπικές κοινωνίες.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης θα βελτιωθεί σημαντικά η πρόσβαση γεωργών και κτηνοτρόφωνσε γεωργικές εκτάσεις και ποιμνιοστάσια.
Σε δήλωση της η Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ.Γαλλιού ανέφερε τα εξής:« Συνεχίζουμε με   γοργούς ρυθμούς  και υπό την καθοδήγηση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα  τον σχεδιασμό, τον προγραμματισμό  και την υλοποίηση κάθε μικρής και μεγάλης παρέμβασης που θα τονώσει το αίσθημα ασφάλειας και ενδιαφέροντος στους πολίτες από άκρη σε άκρη  της περιφέρειας μας .Κάθε πράξη της νέας Περιφερειακής Αρχής έχει ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα».
Παρόντες ήταν επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Ελασσόνας, Δημήτρης Καρανίκας και Στέλιος Δημουλάς , οι πρόεδροι των κοινοτήτων   Κρανιάς, Λουτρού και Άκρης  οι κκ. Νίκος Γκουνέλας,Λάμπρος Καλύβας  και ΣτέφανοςΤσιανάκας καθώς επίσης  και ο τεχνικός σύμβουλός της Περιφέρειας Κώστας Κόλιός.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.09
Δύση: 19.57
Σελήνη
6 ημερών
1470
Οι Τούρκοι πραγματοποιούν έφοδο, εισχωρούν στη Χαλκίδα και την κυριεύουν από τους Βενετούς.
1715
Οι Τούρκοι καταλαμβάνουν το Άργος από τους Βενετούς.
1913
Αγήματα του Ελληνικού Στόλου απελευθερώνουν την Αλεξανδρούπολη.
Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει την Ξάνθη.
1920
Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει την Αδριανούπολη, φθάνοντας έως την Τσατάλτζα, έξω από την Κωνσταντινούπολη.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"