Οι καλύτερες συμβουλές ομορφιάς ανάλογα με την ηλικία σας

altΤι πρέπει να λάβετε υπόψη
Τα προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης και οι θεραπείες που εφαρμόζετε στο πρόσωπό σας όταν είστε 19, σε καμία περίπτωση δεν είναι κατάλληλα και στην ηλικία των 40 ή 50. Με το πέρασμα των χρόνων το δέρμα αλλάζει εντελώς, όπως και οι ανάγκες περιποίησής του. Καθώς μεγαλώνουμε, λοιπόν, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πρέπει να φροντίζουμε το δέρμα μας διαφορετικά ανάλογα με ηλικία μας. Είτε είστε έφηβη, λοιπόν, είτε διανύετε την δεκαετία των 60 παρακάτω θα βρείτε χρήσιμες συμβουλές για την σωστή περιποίηση του δέρματός σας.
Τέλη εφηβείας
Επικεντρωθείτε στον καθαρισμό -είναι υψίστης σημασίας για την καταπολέμηση του υπερβολικού σμήγματος και της ορμονικής ακμής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μάσκα βαθύ καθαρισμού μία φορά την εβδομάδα για να αφαιρέσετε τυχόν βρωμιά που δεν έχει καθαρίσει το καθημερινό σας καθαριστικό.
Δεκαετία των 20
Οι καλύτερες συμβουλές κατά της γήρανσης είναι να φοράτε αντηλιακό κάθε μέρα, να διατηρείτε το πρόσωπό σας ενυδατωμένο και να καθαρίζετε το πρόσωπό σας με κάποια μάσκα δύο φορές την εβδομάδα.
 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.22
Δύση: 19.28
Σελήνη
26 ημερών
1808
Οι Τουρκαλβανοί νικούν τους Έλληνες επαναστάτες στην Καλαμπάκα.
1821
Υψώνεται η Σημαία της Επαναστάσεως στο Καρλόβασι Σάμου.
Ο Οδυσσέας Ανδρούτσος οχυρώνεται στο χάνι της Γραβιάς και αναχαιτίζει την προέλαση της στρατιάς του Ομέρ Βρυώνη.
1907
Φονεύεται ο Μακεδονομάχος Ανθλγός Παπαδάς Ζαχαρίας (καπετάν Φούφας) στο Παλαιοχώρι (Φούφα) Κοζάνης.
1941
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν τη Μήλο και οι Ιταλοί τη Σάμο.
1945
Παραδίδεται η γερμανική φρουρά της Ρόδου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Κυριακάτικο πρωινό

Κυριακάτικο πρωινό στην κουζίνα και η σύζυγος τηγανίζει αυγά.
Σύζυγος, αγουροξυπνημένος, ετοιμάζει τον καφέ, πίνει μια γουλιά και μετά πάει και στέκεται ακριβώς δίπλα από την σύζυγο, παρατηρώντας προσεκτικά τα αυγά. Πίνει άλλη μια γουλιά καφέ... Και αρχίζει να φωνάζει πανικόβλητος:
- Πρόσεχε...ΠΡΟΣΕΧΕ! Βάλε κι άλλο βούτυρο! Θεούλη μου! Έχεις βάλει μαζί στο τηγάνι! ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ Γύρνα τα. Γύρνα τα ΤΩΡΑ! Χρειάζονται κι άλλο βούτυρο. Μα που θα βρούμε κι άλλο ΒΟΥΤΥΡΟ; Ωραία... ΠΡΟΣΕΧΕ, θα σου ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ! Προσεχτικά... ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ! Σου είπα ΠΡΟΣΕΧΕ! Ποτέ δεν με ακούς εμένα... ΠΟΤΕ! Γρήγορα! Γύρνα τα ΓΡΗΓΟΡΑ! Είσαι τρελή; Τα έχεις παίξει; ξεχάσεις να τα αλατίσεις, όλο το ξεχνάς το αλάτι. Βάλε αλάτι. ΑΛΑΤΙ! ΒΑΛΕ ΑΛΑΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ!  
Η γυναίκα έχει μείνει αποσβολωμένη.
- Τι έπαθες άνθρωπε μου; Τι φωνάζεις μέσα στο αυτί μου;
Ο σύζυγος ξαφνικά ηρεμεί τελείως και απαντάει...
- Ήθελα να σου δείξω πως είναι να σε έχω συνοδηγό όταν οδηγάω.