Τι λέει το σπίτι σας για την υγεία σας;

altΑν οι τοίχοι μπορούσαν να… μιλήσουν, θα έλεγαν πολλά για την υγεία σας. Δείτε με ποιους τρόπους ο χώρος όπου ζούμε μπορεί να μας επηρεάσει.Είναι γνωστό ότι ένα σπίτι έχει να πει πολλά για την προσωπικότητα του ιδιοκτήτη του. Από το προσωπικό του γούστο, την καθημερινότητά του έως και τις αγαπημένες του συνήθειες, η διάταξη των επίπλων και οι διαφορετικοί χώροι αποκαλύπτουν πολλά και, από ό,τι φαίνεται, όχι μόνο για τον τρόπο ζωής του, αλλά και για την εικόνα της υγείας του.
Η κουζίνα, το υπνοδωμάτιο, το φαγητό, ακόμα και το χρώμα στους τοίχους επηρεάζουν με κάποιον τρόπο την υγεία μας, πράγμα που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι.
Τα παράθυρα στο σπίτι είναι συνήθως κλειστά;
Η ποιότητα του αέρα στους εσωτερικούς σας χώρους είναι κάτι που θα πρέπει να σας απασχολεί, αφού επηρεάζει κατά κόρον την υγεία σας.
Μελέτες επισημαίνουν ότι η αύξηση της συγκέντρωσης του διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα, που ευθύνεται για το μεγαλύτερο μέρος της υπερθέρμανσης του πλανήτη, δυσχεραίνει την ποιότητα όχι μόνο του εξωτερικού αλλά και του εσωτερικού αέρα, μειώνοντας την απόδοσή μας και την ικανότητα λήψης αποφάσεων έως και 25%.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.22
Δύση: 19.28
Σελήνη
26 ημερών
1808
Οι Τουρκαλβανοί νικούν τους Έλληνες επαναστάτες στην Καλαμπάκα.
1821
Υψώνεται η Σημαία της Επαναστάσεως στο Καρλόβασι Σάμου.
Ο Οδυσσέας Ανδρούτσος οχυρώνεται στο χάνι της Γραβιάς και αναχαιτίζει την προέλαση της στρατιάς του Ομέρ Βρυώνη.
1907
Φονεύεται ο Μακεδονομάχος Ανθλγός Παπαδάς Ζαχαρίας (καπετάν Φούφας) στο Παλαιοχώρι (Φούφα) Κοζάνης.
1941
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν τη Μήλο και οι Ιταλοί τη Σάμο.
1945
Παραδίδεται η γερμανική φρουρά της Ρόδου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Κυριακάτικο πρωινό

Κυριακάτικο πρωινό στην κουζίνα και η σύζυγος τηγανίζει αυγά.
Σύζυγος, αγουροξυπνημένος, ετοιμάζει τον καφέ, πίνει μια γουλιά και μετά πάει και στέκεται ακριβώς δίπλα από την σύζυγο, παρατηρώντας προσεκτικά τα αυγά. Πίνει άλλη μια γουλιά καφέ... Και αρχίζει να φωνάζει πανικόβλητος:
- Πρόσεχε...ΠΡΟΣΕΧΕ! Βάλε κι άλλο βούτυρο! Θεούλη μου! Έχεις βάλει μαζί στο τηγάνι! ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ Γύρνα τα. Γύρνα τα ΤΩΡΑ! Χρειάζονται κι άλλο βούτυρο. Μα που θα βρούμε κι άλλο ΒΟΥΤΥΡΟ; Ωραία... ΠΡΟΣΕΧΕ, θα σου ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ! Προσεχτικά... ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ! Σου είπα ΠΡΟΣΕΧΕ! Ποτέ δεν με ακούς εμένα... ΠΟΤΕ! Γρήγορα! Γύρνα τα ΓΡΗΓΟΡΑ! Είσαι τρελή; Τα έχεις παίξει; ξεχάσεις να τα αλατίσεις, όλο το ξεχνάς το αλάτι. Βάλε αλάτι. ΑΛΑΤΙ! ΒΑΛΕ ΑΛΑΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ!  
Η γυναίκα έχει μείνει αποσβολωμένη.
- Τι έπαθες άνθρωπε μου; Τι φωνάζεις μέσα στο αυτί μου;
Ο σύζυγος ξαφνικά ηρεμεί τελείως και απαντάει...
- Ήθελα να σου δείξω πως είναι να σε έχω συνοδηγό όταν οδηγάω.