Οι τροφές που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τους μαύρους κύκλους

altΣυμπεριλάβετέ τες άμεσα στη διατροφή σας
Οι τροφές που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.Από τα πιο ενοχλητικά σημάδια που μπορεί να παρατηρήσει μία γυναίκα στο πρόσωπό της, ανεξαρτήτου ηλικίας, είναι οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια. Εκτός από το να τους κρύβετε, όταν αυτοί εμφανιστούν στο δέρμα σας, με κονσίλερ και foundation αυτό που μπορείτε να κάνετε για να τους αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά είναι να συμπεριλάβετε στη διατροφή σας τις παρακάτω τροφές.
Τι προκαλεί τους κύκλους κάτω από τα μάτια;
Μεταξύ των βιολογικών αιτίων των μαύρων κύκλων, η γενετική μπορεί να διαδραματίσει μεγάλο ρόλο, οι πιο σκούροι τόνοι του δέρματος είναι πιο επιρρεπείς σε αυτούς και με την ηλικία, το δέρμα γύρω από τα μάτια μας γίνεται λεπτότερο και έτσι τους καθιστά πιο εμφανείς. Από την άλλη, η έλλειψη ύπνου, η αναιμία, το κάπνισμα και η χαμηλή λειτουργία του θυρεοειδούς μπορούν, επίσης, να συμβάλουν στη δημιουργία τους.
Τρόφιμα που μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση των κύκλων κάτω από τα μάτια
Ντομάτες
Όχι μόνο είναι γεμάτες με αντιοξειδωτικά, αλλά οι ντομάτες περιέχουν, επίσης, μια ένωση που ονομάζεται λυκοπένιο, η οποία τους δίνει το χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα τους. Το λυκοπένιο λειτουργεί ως προστατευτικό των αιμοφόρων αγγείων και βοηθά στην κυκλοφορία του αίματος.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 04.59
Δύση: 20.00
Σελήνη
12 ημερών
1732
Οι Τούρκοι αποκεφαλίζουν στην Χίο τον νεομάρτυρα Νικήτα από την Νίσυρο.
1818
Μύηση του Παπαφλέσσα στην Φιλική Εταιρεία.
1821
Η Ρεντίνα στα Άγραφα περιέρχεται πάλι στους Τούρκους, οι οποίοι προβαίνουν σε βιαιοπραγίες σε βάρος του πληθυσμού.
1824
Αρχίζει η καταστροφή των Ψαρών από τους Τούρκους.
1905
Σκοτώνεται ο Μακεδονομάχος Ιωάννη Καλογεράκη ενώ επιτίθεται κατά κομιτατζήδων στον Αετό Φλώρινας.
1913
Ο Ελληνικός Στρατός νικά τον βουλγαρικό στο Κιλκίς και το Λαχανά.
1921
Απελευθέρωση της Νίκαιας και παράδοση της Τενέδου από τους Άγγλους στην Ελλάδα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Κυριακάτικο πρωινό

Κυριακάτικο πρωινό στην κουζίνα και η σύζυγος τηγανίζει αυγά.
Σύζυγος, αγουροξυπνημένος, ετοιμάζει τον καφέ, πίνει μια γουλιά και μετά πάει και στέκεται ακριβώς δίπλα από την σύζυγο, παρατηρώντας προσεκτικά τα αυγά. Πίνει άλλη μια γουλιά καφέ... Και αρχίζει να φωνάζει πανικόβλητος:
- Πρόσεχε...ΠΡΟΣΕΧΕ! Βάλε κι άλλο βούτυρο! Θεούλη μου! Έχεις βάλει μαζί στο τηγάνι! ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ Γύρνα τα. Γύρνα τα ΤΩΡΑ! Χρειάζονται κι άλλο βούτυρο. Μα που θα βρούμε κι άλλο ΒΟΥΤΥΡΟ; Ωραία... ΠΡΟΣΕΧΕ, θα σου ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ! Προσεχτικά... ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ! Σου είπα ΠΡΟΣΕΧΕ! Ποτέ δεν με ακούς εμένα... ΠΟΤΕ! Γρήγορα! Γύρνα τα ΓΡΗΓΟΡΑ! Είσαι τρελή; Τα έχεις παίξει; ξεχάσεις να τα αλατίσεις, όλο το ξεχνάς το αλάτι. Βάλε αλάτι. ΑΛΑΤΙ! ΒΑΛΕ ΑΛΑΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ!  
Η γυναίκα έχει μείνει αποσβολωμένη.
- Τι έπαθες άνθρωπε μου; Τι φωνάζεις μέσα στο αυτί μου;
Ο σύζυγος ξαφνικά ηρεμεί τελείως και απαντάει...
- Ήθελα να σου δείξω πως είναι να σε έχω συνοδηγό όταν οδηγάω.