Πες ναι στο clean beauty και στα vegan βερνίκια νυχιών

altΑν και εσύ αγαπάς να περιποιείσαι τα νύχια σου και να πειραματίζεσαι με νέα σχέδια και χρώματα τότε ήρθε η στιγμή να αρχίσεις να επιλέγεις βερνίκια που είναι vegan.
Αν αναρωτιέσαι αν τα vegan βερνίκια νυχιών είναι απλά ένα νέο trend τότε σίγουρα θα εκπλαγείς όταν ανακαλύψεις όλα τους τα πλεονεκτήματα.

Αν και εσύ αγαπάς να περιποιείσαι τα νύχια σου και να πειραματίζεσαι με νέα σχέδια και χρώματα τότε ήρθε η στιγμή να αρχίσεις να επιλέγεις βερνίκια που είναι vegan. Τα βερνίκια αυτά δεν περιέχουν συστατικά ζωικής προέλευσης και επιβλαβείς ουσίες, ενώ έχουν παραχθεί χωρίς να γίνουν πειράματα σε ζώα.

Ώρα να αλλάξεις συνήθειες
Τα ζώα πρέπει να προστατεύονται και αν είσαι ευαισθητοποιημένη και ευσυνείδητη και θες με κάθε καταναλωτική επιλογή σου να προστατεύεις το περιβάλλον, τότε ενημερώσου για τα προϊόντα που αγοράζεις και για τα συστατικά που αυτά περιέχουν. Πολλά βερνίκια νυχιών περιέχουν τοξικές ουσίες που είναι επιβλαβείς και για σένα αλλά και για την ίδια την φύση και τα ζώα.
Εφόσον αγαπάς τα ζώα τότε ένας λόγος παραπάνω για να επιλέξεις brands με vegan βερνίκια νυχιών. Η συνεχόμενη άνοδος του γνωστού clean beauty αποτελεί άλλωστε και το κίνητρο πολλών καταναλωτριών στο να ενδιαφέρονται περισσότερο να μάθουν τι περιέχουν τα καλλυντικά που αγοράζουν αλλά και πως αυτά έχουν παραχθεί.
Τα τελευταία χρόνια τα βερνίκια νυχιών έχουν αρχίσει και αυτά να αλλάζουν συνθέσεις και να γίνονται όλα και πιο «πράσινα» και καθαρά από βαριές τοξικές ουσίες. Τα πλεονεκτήματα χρήσης vegan βερνικιών ξεκινούν με την προστασία των ζωών και συνεχίζουν με την αποφυγή επιβλαβών χημικών ουσιών για τα νυχιά σου.
Να σημειώσουμε ότι κάποιαβερνίκια μπορεί να είναι vegan αλλά όχι και cruelty-free, αν θες να είσαι σίγουρη για τις επιλογές σου διάβασε την συσκευασία τους και ενημερώσου πλήρως για το κάθε brand.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο "skai.gr/news" (εδώ)



 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.11
Δύση: 19.37
Σελήνη
9 ημερών
1790
Ο Λάμπρος Κατσώνης με τον στολίσκο του δέχεται ισχυρή τουρκική επίθεση κοντά στην Άνδρο.
1821
Ο Εμμανουήλ Παπάς κηρύσσει στις Καρυές του Αγίου Όρους την έναρξη της Επαναστάσεως στην Μακεδονία.
1913
Υπογράφεται η συνθήκη του Λονδίνου, με την οποία τερματίζεται ο Α΄ Βαλκανικός Πόλεμος.
1914
Υπογράφεται το Πρωτόκολλο της Κερκύρας που αναγνωρίζει την αυτονομία της Βορείου Ηπείρου.
1918
Μάχη του Σκρα και θρίαμβος των Ελλήνων επί των Γερμανο-Βουλγάρων.
1919
Ο Ελληνικός Στρατός καταλαμβάνει τα Θείρα Αϊδινίου της Μικράς Ασίας.
1920
Η Αμερικανική Γερουσία αναγνωρίζει με ψήφισμά της τα δικαιώματα της Ελλάδος στη Βόρειο Ήπειρο.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"