Με 17 νέα θέματα συνεδριάζει στις 19/10 το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας

Την Τρίτη 19 Οκτωβρίου και ώρα 6.30 μ.μ. συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας με θέματα ημερήσιας διάταξης τα ακόλουθα:

1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση της 12ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού Δήμου Καρδίτσας έτους 2021 (εισ.: αντιδήμαρχος Αριστ. Σπάνιας)

2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση έκθεσης επίτευξης στόχων προϋπολογισμού Γ' τριμήνου 2021 (εισ.: αντιδήμαρχος Αριστ. Σπάνιας)

3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού και στοιχείων ισολογισμού Γ' τριμήνου 2021 (εισ.: αντιδήμαρχος Αριστ. Σπάνιας)

4. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συνομολόγηση επενδυτικού δανείου από το Τ.Π και Δανείων για τη χρηματοδότηση του έργου “Αρχιτεκτονική ανάπλαση και αξιοποίηση του περιβάλλοντα χώρου και των κτιρίων του πρώην στρατοπέδου Λουμάκη” ενταγμένου στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” (εισ.: αντιδήμαρχος Αριστ. Σπάνιας)

5. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος εργαζομένων στους Παιδικούς Σταθμούς για αποδοχή του περιεχομένου της αγωγής τους κατά του Δήμου Καρδίτσας (νέα απόφαση) (εισ.: αντιδήμαρχος Αριστ. Σπάνιας)

6. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ορισμό εκπροσώπου του Δήμου Καρδίτσας στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας (εισ.: αντιδήμαρχος Στ. Θεολόγης)

7. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ορισμό δύο δημοτικών συμβούλων με τους αναπληρωτές τους για τη συγκρότηση του νέου Τοπικού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Καρδίτσας (εισ.: αντιδήμαρχος Σωτ. Αντωνίου)

8. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με οριστική ονομασία και μετονομασία οδών και πλατειών των κοινοτήτων Καρδίτσας και Καροπλεσίου (εισ.: αντιδήμαρχος Αριστ. Σπάνιας)

9. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τροποποίηση της μελέτης του παράπλευρου SRA2 για το έργο «Βελτίωση Ε.Ο. 30: κατασκευή οδικού τμήματος από Δέλτα Καρδίτσας έως είσοδο Καρδίτσας» (εισ.: αντιδήμαρχος Παν. Σβερώνης)

10. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με καθορισμό αυτοτελών οικισμών του Δήμου Καρδίτσας ενόψει της απογραφής πληθυσμού – κατοικιών έτους 2021 (εισ.: αντιδήμαρχος Παν. Σβερώνης)

11. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με καθορισμό τιμής μονάδας για προσκύρωση δημοτικής έκτασης στην ιδιοκτησία του Παππά Χρήστου (εισ: αντιδήμαρχος Παν. Σβερώνης)

12. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήσεων ανανέωσης υφιστάμενων συμβάσεων μίσθωσης αγροτεμαχίων σε κοινότητες της ΔΕ Καρδίτσας (εισ.: αντιδήμαρχος Αριστ. Σπάνιας)

13. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με εκμίσθωση του υπ’αριθ. Ι-16 καταστήματος της Δημοτικής Αγοράς (εισ.: αντιδήμαρχος Αριστ. Σπάνιας)

14. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με εκμίσθωση αγροτεμαχίων – καλλιεργήσιμης γης των κοινοτήτων Αρτεσιανού, Καρδιτσομαγούλας και Ρούσσου της Δ.Ε Καρδίτσας (εισ.: αντιδήμαρχος Αριστ. Σπάνιας)

15. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με εκμίσθωση αγροτεμαχίων – καλλιεργήσιμης γης των κοινοτήτων Καλλιφωνίου, Δαφνοσπηλιάς και Παλιουρίου της Δ.Ε Καλλιφωνίου (εισ.: αντιδήμαρχος Αριστ. Σπάνιας)

16. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με καταστροφή κινητών πραγμάτων άνευ αξίας (εισ.: Θ. Μαυραντζάς)

17. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με εκ νέου νομιμοποίηση εκπροσώπων για τη λειτουργία του τραπεζικού λογαριασμού του Κληροδοτήματος Βαλταδώρου (εισ.: Ιω. Κατσαούνος)

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10 της από 11 Μαρτίου 2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) (Α’ 55), η οποία κυρώθηκε με το άρθρο 2 Ν. 4682/2020 (Α’ 76), όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 67 “Τρόπος λήψης αποφάσεων των συλλογικών οργάνων ΟΤΑ και των Διοικητικών συμβουλίων των εποπτευομένων νομικών προσώπων τους – Τροποποίηση παρ. 1 άρθρου 10 της από 11.3.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου” του Ν. 4830/2021

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΘΩΜΑΣ ΚΟΝΤΟΣ

 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.21
Δύση: 18.46
Σελήνη
18 ημερών
1821
Ο Παναγιώτης Καλογεράς και οι αδελφοί Δεσποτόπουλοι κηρύσσουν την Επανάσταση στην περιοχή της Μονεμβασίας.
1822
Κρήτες επαναστάτες επιτίθενται στην περιοχή Ρεθύμνου εναντίον των Τούρκων, τους κατανικούν και τους καταδιώκουν.
1833
Μετά από συμφωνία των Μεγάλων Δυνάμεων, η Τουρκία αναγκάζεται να παραχωρήσει την Λαμία.
1957
Ο Μακάριος αναχωρεί από τις Σεϋχέλλες, όπου είχε εξορισθεί από τους Άγγλους.
Σε συμπλοκή με τους Άγγλους στο Παλέντρι τραυματίζεται θανάσιμα ο αγωνιστής της ΕΟΚΑ Λένος Στυλιανός.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"